Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acum poţi paria ca un profesionist şi nu ai nevoie de o bancă uriaşă

Acum poţi paria ca un profesionist şi nu ai nevoie de o bancă uriaşăgalerie foto

Diverse

Comentarii

A fi parior profesionist nu înseamnă să joci sume mari şi nicidecum să dispui de o bancă uriaşă.

Spre deosebire de amatori, pariorul profesionist respectă o serie de principii de bază şi nu înregistrează neapărat câştiguri constante zi de zi, ci mai degrabă tinde spre realizarea unui profit procentual pe termen mediu şi lung. Am stat de vorbă cu echipa specialiştilor de la pariurix.com/, care ne-au dezvăluit o serie de detalii interesante, pe care le vom enumera în cele ce urmează:

Pariorul profesionist respectă o strategie de money management. Aceasta este piatra de temelie a oricărui specialist. Felul în care ne organizăm bugetul şi distribuim sumele ce urmează să le pariem reprezintă cheia succesului în pariuri. Fără un plan bine pus la punct în acest sens, este practic imposibil să realizăm profit pe termen lung.

Cei mai mulţi dintre profesionişti mizează între 2 şi 5% din bancă pe bilet şi nu se hazardează, indiferent de gradul de încredere pe care îl poate avea vizavi de un anume pronostic. Totodată, bugetul destinat acestei activităţi este stabilit în mod clar dinainte de a începe jocul.

Pariorul profesionist joacă un meci pe bilet. Conştientizând acest fapt, nu ne este deloc greu să ne dăm seama de ce marea majoritate a pasionaţilor eşuează în tentativele lor de a realizat profit. Norocul şi ghinionul nu ne pot influenţa soarta la fel de mult dacă jucăm pronosticurile în mod individual şi putem spune că pe termen lung, este foarte posibil ca norocul şi ghinionul să echivaleze.

Pariorul profesionist nu va analiza cu mare atenţie toate partidele înainte de a le juca. Dacă nu are timp suficient să se documenteze vizavi de o anume partidă, o va evita şi nu se va risca să o joace doar pentru că are un feeling sau pentru că a auzit un zvon. Surprizele şi bombele sunt deseori anticipate de profesionişti – de fapt, aceştia trăiesc din astfel de rezultate aparent surprinzătoare.

De regulă, pariorul va căuta motive pentru care favoritul nu se va impune, şi nu invers. Cotele bune (sau valoroase) sunt de cele mai multe ori de partea outsiderilor, asta pentru că agenţiile de pariuri tind să dezavantajeze favoritul atunci când realizează cotele.

ACCESEAZĂ ZILNIC CELE MAI BINE-DOCUMENTATE AVANCRONICI ŞI PONTURI PE SITE-UL COMUNITĂŢII PARIORILOR DIN ROMÂNIA –  PARIURIX.COM

Pariorul profesionist nu repetă aceleaşi greşeli. Cea mai mare parte dintre pasionaţii de adrenalină se confruntă cel puţin o dată cu momentul în care simt nevoia să crească miza peste limitele auto-impuse. De asemenea, tendinţa de a recupera pierderile foarte rapid este, din păcate, o situaţie des întâlnită în rândul pariorilor. Acest lucru cauzează de cele mai multe ori falimentul şi vine la pachet cu o serie de nemulţumiri ce nasc frustrări.

Profesioniştii au trecut deja prin aceste faze şi cu timpul, au înţeles că gradul de risc nu trebuie crescut niciodată. Strategia trebuie respectată în orice moment, chiar şi atunci când lucrurile nu merg deloc bine şi totul pare că merge din ce în ce mai prost. Soluţia nu este niciodată creşterea mizei în afara limitelor strategiei!

Pariorul profesionist joacă numai la casele de pariuri online. În pariuri sportive se aplică aceleaşi principii ca şi în cazul jocului la bursă. Secundele pot face diferenţa, iar valoarea cotelor – care este considerată de către mulţi ca fiind aparent insignifiantă – face diferenţa de cele mai multe ori între profit şi pierdere.

AGENŢIILE DE PARIURI ONLINE oferă în general cote mai bune decât cele offline. Profesioniştii au conturi deschise la foarte multe case de pariuri online, pentru a putea specula de fiecare dată cele mai bune cote de pe piaţă. De asemenea, jucând pe internet, putem paria la orice oră din zi şi din noapte, oriunde ne-am aflat. Nu riscăm să pierdem ocazia de a paria sau de a închide pariul din cauza traficului, a cozii de la ghişeu sau din prisma faptului că într-un interval orar, agenţiile stradale sunt închise.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: pariuriponturi pariuribonus case pariuripariuri onlinemeciuri live 

viewscnt
Articole similare