Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acum recuperez din plin!". Iulian Miu şi-a găsit o nouă ocupaţie după pauza forţată din fotbal. Cum a comentat deciziile UEFA

"Acum recuperez din plin!". Iulian Miu şi-a găsit o nouă ocupaţie după pauza forţată din fotbal. Cum a comentat deciziile UEFAgalerie foto

Diverse

Comentarii

Într-un moment în care toată planeta a fost oprită de virusul atât de periculos, putem să găsim un refugiu atât de frumos şi liniştitor: familia. Exemplu luat şi de Iulian Miu, expertul Telekom Sport ajuns la vârsta de 44 de ani. Fostul jucător al Stelei, actualmente antrenor secund al echipei din liga a patra, profită de sfaturile transmise de autorităţi şi le respectă în acelaşi timp.

“În inerţia vieţii nu realizezi anumite lucruri. Iar cel mai important este familia, timpul petrecut alături de cei dragi. De la naşterea fetiţei noastre, au fost weekenduri şi vacanţe împreună, dar de prea puţine ori am stat împreună mai mult de două zile. Acum recuperez din plin!”, povesteşte Miu în pauza de joacă oferită de somnul de amiază al fetiţei sale Astrid. O viaţă în fotbal, cel alintat Jimmy de prieteni, şi-a descoperit noi talente: “Desenăm, dansăm, cântăm… devin uşor uşor un artist alături de fetele mele”.

Frumoasa sa soţie, Mihaela, se amuză de momentele în care Iulian devine un Mickey Mouse pentru fetiţa lor. “Minnie şi Mickey sunt personajele preferate ale lui Astrid în desenele animate. Mai joc şi eu rolul lui Mickey uneori, îmi stă chiar bine”, glumeşte Iulian. Asta sub privirile socrilor. “Da da, nu suntem doar noi trei. Au venit şi mama şi tată socru să stăm împreună în aceste zile. Îţi dai seama distracţie în astfel de momente, nu? Vezi în felul asta mă pun şi mai bine pe lângă ei”.

Faptul că nu locuiesc la bloc reprezintă un avantaj: “În felul acesta puteam să mai ieşim să ne mai jucăm şi la aer. Să respirăm puţin, să ne bucurăm de soare, să facem şi mişcare, avem nevoie”, spune Iulian.                    

Fotbalul a rămas pentru moment pe plan secund până în momentul în care totul va putea reveni la normal. “Am văzut astăzi anularea turneului European pentru 2021. Era normal să se întâmple aşa. Părerea mea este că în acest fel, dacă vom putea termina campionatele în toată Europa, UEFA va sacrifica cupele europene din următorul sezon şi pentru o siguranţă mai mare a situaţiei”, este părerea antrenorului secund de la Steaua : “Ţin legătură tot timpul cu Daniel Oprită, pentru a fi pregătiţi indiferent de situaţie. Este un antrenor foarte preocupat de tot ceea ce se întâmplă! Aşteptăm pentru moment, aşa cum se întâmplă la toate echipele, însă gândul nostru a rămas acelaşi: promovarea!”

Eduard Zelgin

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: iulian miusteaua 

viewscnt
Articole similare