Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acum sau gratis, la vară! Real Madrid, ultimatum pentru PSG în transferul lui Mbappe

Acum sau gratis, la vară! Real Madrid, ultimatum pentru PSG în transferul lui Mbappe

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a dat un ultimatum celor de la PSG în ceea ce priveşte transferul lui Kylian Mbappe (22 de ani), care mai are contract până în vara lui 2022 cu gruparea din Paris.

Real Madrid, ultimatum pentru PSG!

Kylian Mbappe vrea să plece de la PSG la Real Madrid şi i-a informat pe şefii clubului de pe Parc des Princes despre dorinţa sa. Real Madrid a făcut două oferte pentru a-l lua pe Mbappe încă din această vară, ultima de 180 de milioane de euro, atât cât a plătit PSG pentru starul francez în 2017, însă Parisul le-a refuzat pe amândouă.

Potrivit Le Parisien, Real Madrid a discutat cu omologii de la PSG şi le-a dat un ultimatum acestora. Sursa citată scrie că, dacă transferul nu se va realiza în acest weekend, sâmbătă sau duminică, atunci Realul îşi va retrage oferta şi va aştepta să-l transfere gratis pe Mbappe, vara viitoare.

Kylian Mbappe a fost transferat pentru 180 de milioane de euro de la AS Monaco.

PSG a refuzat două oferte de la Real Madrid pentru Kylian Mbappe

Kylian Mbappe (22 de ani) vrea să plece de la PSG şi Real Madrid nu renunţă la ideea de-l transfer în această vară, cu câteva zile înainte de încheierea perioadei de mercato. Realul a revenit cu o a doua ofertă pentru Kylian Mbappe, de 170 de milioane de euro. Mbappe i-a anunţat pe şefii de pe Parc des Princes că vrea să plece de la echipă. Prima dată, Realul a oferit 160 de milioane de euro, dar nici prima, nici a doua ofertă nu au fost acceptate de PSG.

Afla mai multe despre: real madridultimatumpsgtransfermbappe 

viewscnt
Articole similare