Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acum sau niciodată!" Ocazia perfectă pentru Barcelona să transfere fotbalistul pe care îl vrea de doi ani!

"Acum sau niciodată!" Ocazia perfectă pentru Barcelona să transfere fotbalistul pe care îl vrea de doi ani!

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona poate profita de faptul că Willian (31 de ani), fotbalistul lui Chelsea, rămâne liber de contract la finalul lunii iunie şi să-l transfere pe fotbalistul brazilian pe care se speculează că îl doreşte încă de acum doi ani. Posibilitatea ca Willian să ajungă pe Camp Nou e din nou de actualitate.

Willian şi-a exprimat de mai multe ori dorinţă de a juca pentru Barcelona într-o bună zi, iar acum este ocazia perfectă. Brazilianul termină contractul cu Chelsea în vară, la finalul lui iunie, şi ar putea ajunge pe Camp Nou liber de contract. "Willian-Barca: acum sau niciodată!", este titlul materialului în care jurnaliştii de la Sport scriu despre posibilitatea transferului jucătorului de pe Stamford Bridge.

Brazilianul vrea un contract pe trei ani, deşi are o vârstă înaintată, şi un bonus consistent la semnătură pentru a compensa ofertele care vor fi pe masa sa, având în vedere că va fi un jucător liber de contract în vară. "Contractul meu va expira în câteva luni, toată lumea ştie. Prelungirea e destul de dificil de semnat. Va fi foarte greu pentru mine să înnoiesc contractul cu Chelsea, deoarece ei mi-au oferit doi ani în plus, iar eu vreau trei!", a spus Willian.

În urmă cu câteva săptămâni, presa din Spania a scris că Barcelona a făcut o ofertă pentru Willian, iar acesta ar urma să ajungă gratis pe Camp Nou când contractul său cu Chelsea va expira.



Willian a semnat cu Chelsea în vara lui 2013, când a fost adus de la Anji Mahacikala pentru 35 de milioane de euro. De atunci, şi-a mai prelungit o dată contractul, în 2016, până în 2020. În perioada petrecută pe Stamford Bridge, brazilianul a strâns 329 de meciuri, 59 de goluri şi 59 de pase de gol, timp în care a câştigat cinci trofee, cele mai importante fiind titlurile de campion din 2015 şi 2017 şi Europa League câştigată anul trecut.

Afla mai multe despre: willianbarcelonatransfer 

viewscnt
Articole similare