Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acum ştiţi! Ronaldo a dezvăluit adevăratul motiv pentru care şi-a lăsat cioc la CM si nu e deloc ce credeau fanii

Acum ştiţi! Ronaldo a dezvăluit adevăratul motiv pentru care şi-a lăsat cioc la CM si nu e deloc ce credeau fanii
Comentarii

Atacantul echipei naţionale a Portugaliei, Cristiano Ronaldo, a explicat motivul din spatele look-ului afişat în cea de-a doua partidă de la Cupa Mondială, disputată miercuri contra reprezentativei Marocului.

Cristiano Ronaldo este de neoprit la Cupa Mondială din Rusia. După hat-trick-ul senzaţional din meciul cu Spania, atacantul naţionalei Portugaliei a înscris unicul gol al succesului cu Maroc şi este golgheterul turneului final.

La ultimul meci, starul portughez s-a afişat cu un look inedit, iar presa internaţională a speculat că ar fi o aluzie la expresia GOAT Greatest of all time, expresie care înseamnă "cel mai bun din toate timpurile". Totul după ce Lionel Messi s-a fotografiat alături de o capră, înaintea Cupei Mondiale. În engleză, cuvântul capră se traduce "goat", ceea ce duce la expresia respectivă.

Ronaldo, care şi-a dus mâna la bărbie după golul cu Maroc, la fel cum a făcut-o şi după reuşitele Portugaliei din partida cu Spania, susţine, însă, că nu este vorba de aşa ceva.

"Acest cioc? Este o glumă pe care am avut-o cu Ricardo Quaresma. Eram la saună (n.r. - înaintea meciului cu Spania), mă bărbieream şi mi-am lăsat cioc. Am spus că dacă voi înscrie mâine (n.r. - vineri), îl voi păstra pe tot parcursul turneului. Şi mi-a purtat noroc, am dat gol în acel meci, am marcat şi cu Maroc, aşa că rămâne", a declarat Ronaldo pentru Sports Illustrated.

Afla mai multe despre: ronaldociocgoat 

viewscnt
Articole similare