Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acum toţi se pricep la tenis!" Ţiriac a răbufnit în direct. Reacţia avută când a venit vorba de Simona Halep

"Acum toţi se pricep la tenis!" Ţiriac a răbufnit în direct. Reacţia avută când a venit vorba de Simona Halep

Tenis

Comentarii

Ion Ţiriac a vorbit despre situaţia Simonei Halep, după ce constanţeanca a fost devansată de Osaka şi Kvitova în clasamentul WTA, în urma participării la Australian Open.

Halep a căzut pe locul 3 mondial, iar miliardarul român se arată deranjat de "specialiştii" din România care vorbesc despre o cădere a Simonei.

Ţiriac a explicat că e mult prea devreme să fie trase concluzii, în condiţiile în care Halep a avut parte de o pauză lungă, cauzată de accidentarea suferită în finalul lui 2018.

Fostul jucător de tenis spune că performanţa Simonei de a sta mai bine de un an pe prima poziţie WTA e remarcabilă şi faptul că a pierdut-o temporar nu reprezintă un capăt de lume.



"Atenţie! Simona a stat un an şi ceva numărul unu în lume! N-a câştigat la loto să stea atât timp acolo, ci prin munca ei, a familiei... Cică a căzut Simona Halep. M-am uitat la ea, nu e julita, n-are nimic. A căzut pe locul 3, şi? Şi dacă va cădea pe locul 33, ce se întâmplă? Acum se pricep toţi la tenis!

Mie să-mi vorbeasca cineva după ce Simona va avea 30 de meciuri jucate anul ăsta. Nu poţi să nu joci din septembrie până în ianuarie şi să fii la un nivel inalt. Eu nu pot să-mi dau cu presupusul până când n-o să joace 30 de meciuri. Şi dacă eu nu pot să-mi dau cu presupusul, eu care i-am avut pe toţi, de la Villas, la Becker, Ivanisevic şi Safin, pe care i-am făcut numarul 1 în lume... Vă daţi seama. Lăsaţi-o să joace!

Are un mare handicap, este prea talentată şi, din când în când, nu te mai concentrezi la o singură treabă. Şi tot talentul ăsta... uitaţi-vă la domnul Năstase", a declarat Ion Ţiriac în cadrul unui interviu difuzat de Antena 3.

Afla mai multe despre: ion tiriac 

viewscnt
Articole similare