Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Acum toţi sunt şmecheri! Dar faţă în faţă..." Reacţie incredibilă a lui Camora la revenirea în ţară. Întrebarea care l-a enervat

"Acum toţi sunt şmecheri! Dar faţă în faţă..." Reacţie incredibilă a lui Camora la revenirea în ţară. Întrebarea care l-a enervat

Superliga

Comentarii

Mario Camora are un război personal după ce anumite surse au pus demiterea lui Edi Iordănescu şi pe o ruptură dintre acesta şi un "nucleu dur" al jucătorilor cu experienţă de la CFR, din care ar fi făcut parte fundaşul portughez, Culio, Deac sau Hoban.

La revenirea din Armenia, după 2-0 cu Alashkert, Camora a reacţionat dur când a fost întrebat despre acest zvon, precizând că ştie exact cine l-a lansat.

"Eu râd când aud asta! Credeţi că sunt prost? Că nu ştiu de unde a venit (n.r. zvonul)? Nu sunt prost. Am câteva reprize în fotbal... De ce a venit abia acum?

Spuneţi voi... Ce echipă a jucat cu Malmo (n.r. în retur)? Nu a fost cea folosită şi de Edi? Atuni eu am făcut şi echipa lui Edi? Hai să fim serioşi.

Să nu fim proşti, că nici nu mai vreau să vorbesc. Îmi vine să râd. Acum toţi sunt şmecheri! În spate, toţi sunt şmecheri. În faţă... puţini"
, a declarat Mario Camora.

Afla mai multe despre: mario camoradeclaratieiordanescu 

viewscnt
Articole similare