Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acuzat că a pierdut 80.000 de euro într-o săptămână la poker, Bănel Nicoliţă reacţionează: ”Trebuie să văd pe ce drum o apuc”

Acuzat că a pierdut 80.000 de euro într-o săptămână la poker, Bănel Nicoliţă reacţionează: ”Trebuie să văd pe ce drum o apuc”

FCSB

Comentarii

Bănel Nicoliţă a ajuns la 33 de ani şi încă nu ştie dacă vrea să mai joace fotbal, dar gurile rele spun că acesta se concentrează puternic pe jocurile de noroc. Şi n-ar fi fost nimic dacă Bănel era pe plus, dar fostul stelist pare să meargă în pierdere.

Fanatik anunţă că Bănel Nicoliţă a pierdut doar într-o singură săptămână 80.000 de euro la poker, dar jucătorul a ţinut să nege informaţia şi să dea vina pe ”lumea rea şi invidioasă”.

Ce să spun mai mult? E destulă lume rea şi invidioasă care vorbeşte numai prostii. Eu nu am făcut rău la nimeni şi nu vreau să fac rău. Şi nici nu o să fac! Îmi văd de treaba mea. Mi-a spus şi Para (n.r. - Sorin Paraschiv, naşul lui Bănel) că aţi vorbit şi cu el de treaba asta. Nişte tâmpenii! Eu vreau să văd dacă mai joc fotbal până în vară, dacă nu, mă retrag şi iau o grupă de copii să o antrenez. Trebuie să-mi pregătesc deja drumul pe care o apuc după ce o termin cu fotbalul şi îmi place să antrenez", a declarat Nicoliţă pentru sursa citată.

Aris Limassol a fost ultima echipă din cariera lui Bănel. Nicoliţă şi-a reziliat contractul în decembrie 2017 şi de atunci este fără angajament.

Afla mai multe despre: nicolitapokerpariurireactie,  

viewscnt
Articole similare