Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acuzaţii grave făcute de Attila Hadnagy la finalul partidei Sepsi - U Craiova 0-1: "Iar ne fură, arbitrii ne-au luat trei puncte!"

Acuzaţii grave făcute de Attila Hadnagy la finalul partidei Sepsi - U Craiova 0-1: "Iar ne fură, arbitrii ne-au luat trei puncte!"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Attila Hadnagy (39 de ani), oficial al lui Sepsi, a fost extrem de supărat pe maniera de arbitraj a lui Radu Petrescu şi pe deciziile sale încât la finalul partidei cu U Craiova, pierdută cu 0-1, a făcut acuzaţii grave. Fostul fotbalist a spus că arbitrii au luat cele trei puncte echipei pe care o reprezintă.

Hadnagy a felicitat-o pe U Craiova, care "a avut un bulan fantastic" şi l-a mitraliat pe Radu Petrescu, arbitrul de centru al partidei de la Sf. Gheorghe.

"Vreau să felicit echipa Craiovei care a avut un bulan fantastic astăzi. Prima repriză a avut o cazie clară dar noi am avut 5-6 ocazii mari. Pot să felicit echipa noastră că a jucat foarte bine, meritam victoria. Din păcate am pierdut 3 puncte din cauza arbitrilor, a fost viciere de rezultat. Nu dai penalty la noi şi laşi ofsaid minim jumătate de metru.

Am început iar prima etapă când ne fură arbitrii. Domnul Radu Petrescu acum doi ani când am făcut 1-1 la Craiova a scos mingea din poartă. Am dat gol minutul 90, 2-1 pentru noi, a scos mingea din poartă. Cred că e rea intenţie din partea dânsului. Nu ştiu ce are cu noi, noi mereu am fost respectuoşi dar văd că din prima etapă a început calvarul contra noastră. Nu e normal şi vreau să îi zicx domnului Vassaras să se uite la meciuri pentru că de la etapă la etapă sunt prea multe greşeli de arbitraj.


(n.r. - VAR) Ar fi trebuit deja să apară din campionatul trecut. Când, că deja prima etapă dacă aveam VAR-ul câştigam 1-0. Aşa, am jucat bine, am ratat, dar dă penalty dacă e, ce e al nostru. Dă-ne penalty, nu ne fura, că e a doua oară la Radu Petrescu şi cred că nu e întâmplare.

Arbitrii ne-au luat cele 3 puncte. La noi nu se pune problema de români, de maghiari, noi suntem împreună. Nu ştiu ce are Radu Petrescu dar e a doua oară când face greşeala asta şi sper că domnul Vassaras a văzut meciul ăsta"
, a spus Attila Hadnagy, la flash-interviul de după meci, la Telekom Sport.

Sepsi - U Craiova 0-1 (Koljic 88)

Formaţia Universitatea Craiova a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în prima etapă a Ligii I.

Golul a fost marcat de Koljic, în minutul 88.

Tehnicianul Leo Grozavu nu s-a aflat pe banca echipei Sepsi, fiind suspendat.

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Bouehenna, Bogdan Mitrea, Ştefan- Deligiannidis (Nouvier ’76), Aganovic (Kovacs ’76), Vaşvari, Purece (Achahbar ’84) – Ştefănescu (I. Fulop ’46), Carnat (Mitrea ’84).

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu (Vătăjelu ’65), M. Constantin, Bălaşa, Bancu - Nistor, Mateiu (Screciu ’63), Cicâldău, Ivan (Bărbuţ ’86), Koljic, Mihăilă (Baiaram ’64).

Afla mai multe despre: attila hadnagyliga 1sepsiarbitri 

viewscnt
Articole similare