Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acuzaţii grave la adresa arbitrilor din partea jucătorilor: "Arbitrul i-a spus unui coleg că au directivă să nu mai primim noi penalty"

Acuzaţii grave la adresa arbitrilor din partea jucătorilor: "Arbitrul i-a spus unui coleg că au directivă să nu mai primim noi penalty"
Comentarii

Fotbaliştii Chindiei Târgovişte, Daniel Florea şi Daniel Popa, au fost nemulţumiţi de arbitraj, după meciul pierdut cu Gaz Metan.

Gaz Metan Mediaş a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I. Golul a fost marcat de Ronaldo Deaconu, în minutul 37, din penalti.

Daniel Florea a luat atitudine după înfrângerea cu Gaz Metan: "După o asemenea serie, nu te simţi prea bine. Dar ăsta este fotbalul, aşa cum am avut o serie foarte bună, putem să revenim şi să reglăm lucrurile. Mi se pare că de mai mult timp... Probabil deranjăm. Parcă m-am săturat să tac. Nu ştiu dacă deranjăm, pentru că suntem o echipă mică, dar cam toate deciziile sunt contra noastră. M-am săturat. Trec etapele, alţii se bucură şi noi stăm ca struţul", a declarat unul dintre liderii Chindiei.  

Arbitri delegaţi la partida dintre Gaz Metan şi Chindia Târgovişte au fost: Ionuţ Coza - Valentin Avram,  Gero Szabo - Cătălin Popa.

"Cred că am avut şi noi penalty. Din ce am înţeles, arbitrul i-a spus unui coleg de-ai mei că au directivă să nu mai primim noi penalty. Nu ştiu de unde a venit asta", a susţinut şi Daniel Popa.  

Afla mai multe despre: daniel floreadaniel popagaz metanchindia 

viewscnt
Articole similare