Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acuzaţii grave la adresa unei vedete de la Real Madrid: ”A lovit o femeie cu pumnul şi piciorul”

Acuzaţii grave la adresa unei vedete de la Real Madrid: ”A lovit o femeie cu pumnul şi piciorul”

Real Madrid

Comentarii

După ce Benjamin Mendy a fost arestat pe suspiciune de viol, un alt fundaş stânga francez cu acelaşi nume este acuzat de fapte grave.

Ferland Mendy a ajuns la Real în 2019 şi s-a impus rapid în primul 11 al ”los blancos”. După aproape un deceniu pentru Marcelo ca titular în flancul Madridului, fundaşul francez i-a luat locul.

Mendy impresionase iniţial la Le Havre, însă ”galacticii” l-au transferat de la Lyon, în urma unui sezon de senzaţie reuşit de fundaşul lateral.

Real Madrid a fost dispusă să plătească o sumă consistentă pentru apărătorul francez, 48 de milioane de euro, întrucât îl considera înlocuitorul pe termen lung al lui Marcelo,

Până acum, Ferland Mendy nu a dezamăgit pe gazon, însă un scandal ar putea izbucni în jurul său în urma unor dezvăluiri făcute de jurnalistul Romain Molina.

Ferland Mendy se plânsese de rasismul din mediul online, după ce a fost încurcat de diverse publicaţii cu Benjamin Mendy, anchetat pentru viol, iar Molina a izbucnit.

Acuzaţii grave la adresa lui Ferland Mendy

Total de acord cu tine, este scandalos. Aşa cum este şi să loveşti o femeie după ce i-ai arătat organul genital”, i-a transmis jurnalistul francez.

Molina lansase acuzaţiile la adresa lui Ferland Mendy mai devreme, chiar încercând să ducă ştirea la câteva publicaţii importante, însă a fost respins, întrucât subiectul ar fi fost prea ”fierbinte”.

”În 2018 Ferland Mendy a lovit o femeie cu pumnul şi piciorul în cap în timp ce aceasta era la pământ şi i-a arătat organul genital.

S-a întâmplat la hotelul Mercure Champs-Elysees, din Paris. Femeia pe care Mendy a abuzat-o violent a ajuns la urgenţe într-un spital din Rouen.

Am prezentat cazul către două publicaţii internaţionale majore, dar au spus: «Nu, e prea 'fierbinte', e vorba de Real Madrid...».

Mendy are o problemă serioasă cu alcoolul, a fost prins conducând beat când era la Le Havre, înainte de acest scandal sexual.

Lyon ştia despre acest caz, dar a acoperit totul pentru a-l vinde la Real Madrid”, susţine Molina

Afla mai multe despre: ferland mendy 

viewscnt
Articole similare