Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acuzaţii grave lansate de Cătălin Moroşanu după apariţia cazurilor de coronavirus la spitalul din Suceava: "Medicii sunt principalii vinovaţi!"

Acuzaţii grave lansate de Cătălin Moroşanu după apariţia cazurilor de coronavirus la spitalul din Suceava: "Medicii sunt principalii vinovaţi!"

Diverse

Comentarii

Campionul din K1, Cătălin Moroşanu, dă vina pe cadrele medicale pentru situaţia gravă de la spitalul din Suceava. Aproape 83 de angajaţi ai Spitalului de Urgenţe din judeţul Suceava au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus.

"Situaţia de la Spitalul Judeţean Suceava a fost creată de medici!! Mulţi dintre ei au cabinete particulare şi au tratat pacienţi care aveau coronavirus!!! Apoi au venit la Spitalul Judeţean şi au infectat pe toţi colegii de muncă! Spitalul luase toate măsurile de protecţie, dar medicii sunt principalii vinovaţi! Colac peste pupăză, majoritatea medicilor şi-a luat concediu medical şi a tratament preferenţial faţă de oamenii de rând!!! Sunt pacienţi care stau câte 30 la o singură toaletă!!!! Au dat bir cu fugiţii şi au lăsat spitalul fără personal medical, situaţia este foarte gravă! Să nu-i mai considerăm eroi pe nişte oameni care nici măcar nu au mustrări de conştiinţă, singurii care au mai rămas sunt infirmierii, asistenţii medicali şi o parte din personalul medical! Suceava trebuie închisă!!!!!Cine îi aprovizionează pe cei din carantină la domiciliu? Va spun eu: NIMENI!!! Băieţii din înalta societate stau singuri în rezerve, iar românul de rând stă înghesuit în paturi claie peste grămadă!!! Cazurile sunt mult mai multe decât spune media, dar domnul fost ministru Costache s-a gândit să testeze prima dată Bucureştiul. Staţi în casă dragi români, nu e de joacă! Dacă guvernul nu cumpără testere pentru toată populaţia, riscăm să murim pe capete!!! O să revin cu noi informaţii!", a scris Cătălin Moroşanu pe pagina personală de Facebook. 

Situaţia spitalului din Suceava, gravă

Conform News.ro, aproape 83 de angajaţi ai Spitalului de Urgenţe din judeţul Suceava, una dintre cele mai mari unităţi medicale din nord-estul ţării, au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus.

Ministerul român al Sănătăţii nu a avut decât să transfere pacienţii unităţii în alte spitale şi să ia decizia să închidă instituţia în vederea dezinfectării.

Membri ai personalului în domeniul sănătăţii dezvăluie că au fost nevoiţi să aştepte ore întregi înainte să fie testaţi, în aceleaşi saloane cu persoane infectate.

Conducerea spitalului din Suceava a declarat că a luat toate măsurile în vederea protejării personalului, dar subliniază asupra unei lipse a echipamentelor de protecţie.

Medicii îşi exprimă, la rândul lor, regretul faţă de lipsa unui protocol clar, în vederea evitării infectării.

 

 

Afla mai multe despre: catalin morosanuspital suceavacoronaviruscovid-19 

viewscnt
Articole similare