Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acuzaţii incredibile: Real Madrid şi-ar fi stabilit singură adversara din Champions League. "Aşa a cerut Don Floren!"

Acuzaţii incredibile: Real Madrid şi-ar fi stabilit singură adversara din Champions League. "Aşa a cerut Don Floren!"
Comentarii

Un jurnalist al cunoscutului post TV ESPN, Jorge Ramos, a lansat acuzaţii incredibile în cadrul unei emisiuni televizate din Argentina. Acesta a precizat că avea informaţii cu cinci zile înainte de tragerea la sorţi a optimilor Ligii Campionilor că Real Madrid îşi dorea să pice cu Ajax Amsterdam, lucru care s-a şi întâmplat.

Jorge Ramos a dezvăluit în direct mesajul primit de la un apropiat, în care era anunţat că dorinţa lui Florentino Perez este ca Real Madrid să o întâlnească pe Ajax şi că reprezentanţii UEFA fuseseră informaţi de acest lucru.

"Un prieten mi-a trimis un SMS, cu cinci zile înainte să se stabilească meciurile, şi m-a avertizat «Jorge, Don Floren a cerut să pice cu Ajax! Se lucrează la subiect deja şi s-a expediat mesajul la UEFA». Atunci am crezut că totul este o glumă, dar previziunea s-a adeverit [...] Sursa mi-a dat în dimineaţa tragerii la sorţi o mulţime de informaţii şi detalii despre ce urma să se întâmple, despre relaţiile şi influenţa pe care preşedintele Florentino Pérez le are la UEFA", a declarat Jorge Ramos în cadrul emisiunii "Jorge Ramos y su Banda".

Nu e prima dată când UEFA e acuzată că tragerile la sorţi sunt aranjate sau că forul european ar ajuta-o pe Real Madrid, cunoscute fiind cazurile din ultimele sezoane când galacticii au fost beneficiarii unor erori majore de arbitraj, în special în fazele eliminatorii.

Afla mai multe despre: jorge ramosespnreal madridacuzatiiliga campionilor 

viewscnt
Articole similare