Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acuzaţii uluitoare în Liga 1: "Au participat la tocmeli în favoarea CFR-ului". Secretul murdar din spatele ultimelor două titluri

Acuzaţii uluitoare în Liga 1: "Au participat la tocmeli în favoarea CFR-ului". Secretul murdar din spatele ultimelor două titluri

CFR Cluj

Comentarii

Cornel Dinu face acuzaţii incredibile la adresa campioanei en titre şi a liderului la zi din Liga 1, CFR Cluj.

Expertul Telekom Sport consideră că în fotbal nu există arbitru corect şi pretinde că ardelenii au câştigat ultimele două titluri şi cu ajutorul arbitrilor.

"Nu există arbitru corect. De aia vă îmbracă şi pe voi în alte haine, să vă deosebiţi de oamenii cumsecade (n.r. - în platoul emisiunii Minutul 91 se afla şi fostul arbitru internaţional Cristi Balaj).

Una este legea şi alta tocmeala. Băieţii ăştia sunt acuzaţi de tocmeală şi au participat la tocmeli în favoarea CFR-ului. Sunt probe de joc incontestabile. Nu s-au câştigat campionate fără păcat", susţine Cornel Dinu.

CFR Cluj acuză maniera de arbitraj a lui Istvan Kovacs de la meciul cu U Craiova, din Liga 1

CFR Cluj a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-0), de formaţia CS Universitatea Craiova, în etapa a cincea a play-off-ului Ligii I, ultima a turului. Prin acest succes, oltenii se apropie la un punct de liderul din Cluj. Au marcat: Deac '60, Vinicius '70 / Koljici '9, Mihăilă '55, Cicâldău '87.

La finalul meciului, Dan Petrescu a acuzat maniera de arbitraj a lui Istvan Kovacs. "Au fost multe ocazii de ambele părţi, am revenit de la 2-0. A fost o săptămână agitată la noi, la club, cu multe probleme şi jucătorii nu cred că au reuşit să se concentreze după meciul de la Botoşani. Asta s-a văzut şi cum am început meciul. După care cred că am avut un penalti clar la Costache, dar a primit galben, la golul doi (n.r. - al oaspeţilor) m-am uitat atent, dacă era VAR în România, era ofsaid".

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare