Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acuzaţiile lansate de Adi Mutu după ce tehnicianul s-a simţit din nou dezavantajat de arbitraj: ”Se pare că deranjăm pe cineva”

Acuzaţiile lansate de Adi Mutu după ce tehnicianul s-a simţit din nou dezavantajat de arbitraj: ”Se pare că deranjăm pe cineva”

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova a remizat cu Farul Constanţa, vineri seara, scor 1-1. Oltenii au deschis scorul pe fondul unei greşeli defensive, dar au fost egalaţi, pe final de meci, de la punctul cu var.

Adi Mutu poate ieşi cu capul ridicat din primul său duel cu Gică Hagi. Foştii decari ai naţionalei s-au întâlnit în premieră sâmbătă seara şi au remizat 1-1. Deşi Farul a dominat pe început de meci, FC U Craiova a revenit în joc, iar partida s-a dovedit a fi una destul de spectaculoasă până la final.

În ciuda rezultatului destul de echitabil, Adi Mutu a avut plângeri la finalul întâlnirii, precum în câteva rânduri anterioare. ”Briliantul” a simţit de parcă echipa sa a fost, din nou, dezavantajată de arbitraj.

Faza la care se referea tehnicianul oltenilor în mod special, pe lângă altele mai puţin semnificative, era cea a penalty-ului. În jurul minutului 80, Kovacic a faultat în careu, iar arbitrul a arătat punctul cu var. Din lovitura de la 11 metri primită, Adi Petre a marcat golul egalizator.

Acuzaţiile lansate de Adi Mutu după ce tehnicianul s-a simţit din nou dezavantajat de arbitraj

După părerea lui Mutu, penalty-ul a fost acordat cu uşurinţă, iar acesta a mustrat din nou arbitrii, la scurt timp după ce a acuzat şi oficialii din meciul cu Mioveni.

”În ultimul timp se pare că deranjăm pe cineva, pentru că se pare că se întâmplă prea multe greşeli în defavoarea noastră. Eu nu spun că nu a fost 11 metri, dar din teren a părut foarte uşor acordat. Toată lumea a vorbit de VAR şi acum nu mai zice nimeni, ar trebui introdus pentru că am evita discuţiile astea”, a declarat Adi Mutu.

Afla mai multe despre: fc u craiovacraiova faruladi mutu 

viewscnt
Articole similare