Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acuzaţiile lansate după ce au urcat în clasamentul Ligii 1: "Dacă intrăm în play-off al treilea an la rând, deranjăm mulţi oameni şi se vede"

Acuzaţiile lansate după ce au urcat în clasamentul Ligii 1: "Dacă intrăm în play-off al treilea an la rând, deranjăm mulţi oameni şi se vede"

FC Botoșani

Comentarii

Faza controversată din FC Botoşani - Chindia Târgovişte, scor 0-0, i-a revoltat pe moldoveni. După ce jucătorii şi Marius Croitoru au răbufnit, a venit şi rândul portarului Eduard Pap.

Supărare la FC Botoşani după ultimul meci din Liga 1

Marius Croitoru a vorbit, pentru Telekom Sport, despre faza petrecută în minutul 46, atunci când centralul Iulian Călin a lăsat jocul să continue, după ce mingea a atins mâna unui fundaş al Chindiei în interiorul careului. "Vă rog eu să nu-mi insultaţi inteligenţa sau vederea!", a spus antrenorul. 

Eduard Pap a trecut la acuzaţii: "Adversarul nu a avut pur şi simplu nicio ocazie. Au venit strict să se apere. Din minutul 1 până în minutul 95 au tras de timp, s-au pus pe două linii şi au dat în ele.  Am avut penalty clar, din nou, dar din nou nu se dă, că dacă nu poate să ne oprească pe teren ne opreşte altfel. Dacă intrăm în play-off al treilea an la rând, cred că deranjăm foarte mulţi oameni şi se vede", a spus portarul lui FC Botoşani. 

El a lansat şi un scenariu în privinţa implementării VAR: "Cred că nu avem VAR, pentru că nu se mai pot face astfel de greşeli. Dacă ai VAR, se vede şi dă penalty. Nu vor să bage VAR, cred că intenţionat nu vor să bage VAR, pentru că nu mai pot să facă jocurile altora"

În urma remizei din Moldova, FC Botoşani e pe locul al patrulea în Liga 1, cu 23 de puncte, în timp ce Chindia e pe 10, cu 14 puncte. Moldovenii au ocupat şi locul secund, dar ultimele trei remize le-au tăiat elanul. 

Afla mai multe despre: eduard papfc botosanichindia targoviste 

viewscnt
Articole similare