Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adam Johnson e gata să se întoarcă în fotbal, după ce va fi eliberat din închisoare! S-a antrenat în spatele gratiilor şi anunţă: ”În 2019 mă vedeţi pe teren”

Adam Johnson e gata să se întoarcă în fotbal, după ce va fi eliberat din închisoare! S-a antrenat în spatele gratiilor şi anunţă: ”În 2019 mă vedeţi pe teren”galerie foto

Premier League

Comentarii

Adam Johnson a fost condamnat pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, dar nu şi-a luat gândul că poate reveni în Premier League, asta chiar dacă Sunderland, fosta sa echipă, i-a reziliat contractul încă de la începutul procesului.

În 2016, Adam Johnson, fotbalist la Sunderland, a fost găsit vinovat pentru că a întreţinut relaţii intime cu o fată de 15 ani. A primit o pedeapsă de şase ani de închisoare, dar în 2019, după trei ani de detenţie, ar putea fi eliberat condiţionat.

Fostul jucător nu şi-a pierdut speranţa că va reveni în Premier League şi i-a anunţat pe prieteni că-l vor vedea din nou pe terenul de fotbal. ”Imediat cum voi ieşi de aici, în 2019, o să fiu pe gazon”, a fost mesajul lui Johnson din închisoare.

Afla mai multe despre: adam johnsoninchisoaresunderland,  

viewscnt
Articole similare