Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adam Johnson, pregătit să fie eliberat din închisoare. A ispăşit jumătate din pedeapsa pentru activităţi sexuale cu o minoră

Adam Johnson, pregătit să fie eliberat din închisoare. A ispăşit jumătate din pedeapsa pentru activităţi sexuale cu o minorăgalerie foto

Premier League

Comentarii

Adam Johnson, fostul fotbalist din Premier League şi internaţional englez, este foarte aproape să iasă din închisoare după ce a ispăşit jumătate din pedeapsa de şase ani, fiind acuzat de activităţi sexuale cu o minoră.

Adam Johnson, în vârstă de 31 de ani, va ieşi din închisoare pe 22 martie, potrivit Mirror, informaţia fiind confirmată şi de cei de la The Sun. 

Fostul fotbalist de la Manchester City şi Sunderland se va muta într-o casă în valoare de peste 2 milioane de euro, dar revenirea în fotbalul profesionist este destul de improbabilă. 

Johnson, care are 12 selecţii în naţionala Albionului şi a câştigat Premier League cu Manchester City, avea intenţia de a trimite o scrisoare către mai multe cluburi pentru a îl angaja, dar a fost sfătuit de familie să nu revină în fotbal. 


casa în care se va muta Adam Johnson

Afla mai multe despre: adam johnson 

viewscnt
Articole similare