Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adam Nemec şi-a rezolvat problemele persoanele şi s-a întors la antrenamentele lui Dinamo. Atacantul poate juca chiar marţi cu Astra

Adam Nemec şi-a rezolvat problemele persoanele şi s-a întors la antrenamentele lui Dinamo. Atacantul poate juca chiar marţi cu Astra

Fotbal

Comentarii

Nemec a înscris 20 de goluri pentru Dinamo în cele 78 de meciuri jucate în Liga 1. În acest moment, jucătorul de origine slovacă este cotat la 250.000 de euro, conform celor de la transfermarkt.com.

Adam Nemec a revenit la Dinamo după ce fost plecat pentru a-şi rezolva problemele personale pe care le-a avut. Atacantul poate juca chiar de marţi în meciul pe care Dinamo îl are în Cupa României cu Astra.

Nemec s-a antrenat deja cu Dinamo şi are şanse mari să fie titular chiar de săptămâna viitoare. Acesta a plecat din ţară înainte de jocul cu Academica Clinceni din cauza unor urgenţe în familie. Nermec a fost mai mult accidentat în ultima perioadă, iar în locul lui a fost folosit nigerianul Akpala.

Nemec a înscris 20 de goluri pentru Dinamo în cele 78 de meciuri jucate în Liga 1. În acest moment, jucătorul de origine slovacă este cotat la 250.000 de euro, conform celor de la transfermarkt.com. Nemec a ajuns la Dinamo în 2016 liber de contrat. Acesta a plecat gratis în Cipru la Pafos FC în 2018 şi tot gratis s-a întors la Dinamo în 2020 de la formaţia cipriotă.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare