Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ademenit de Barcelona cu un contract beton şi cu Messi, Luataro Martinez şi-a decis viitorul! I-a anunţat deja pe şefii Interului

Ademenit de Barcelona cu un contract beton şi cu Messi, Luataro Martinez şi-a decis viitorul! I-a anunţat deja pe şefii Interului

Inter Milano

Comentarii

Lautaro Martinez (22 de ani), unul dintre fotbaliştii din care Barcelona a făcut o prioritate pentru perioada de transferuri, şi-a decis viitorul şi i-a anunţat deja pe cei de la Inter ce planuri are. Martinez e unul dintre fotbaliştii doriţi pe Camp Nou din sezonul viitor.

Barcelona îl ispiteşte pe Lautaro Martinez cu un contract beton pe Camp Nou, dar şi cu posibilitatea de a juca lângă conaţionalul său, Leo Messi. Se pare că şi Martinez vrea în Catalonia. Conform unui anunţ făcut de Mundo Deportivo, Lautaro Martinez i-a înştiinţat pe şefii lui Inter că nu are de gând să semneze o prelungire contractuală cu formaţia italiană şi că vrea să se transfere la FC Barcelona.

Inter a redus pretenţiile pentru plecarea lui Lautaro Martinez. Italienii vor 90 de milioane de euro în schimbul vârfului argeninian, însă catalanii nu pot plăti atât. "Nerazzurrii" îl vor pe Arturo Vidal cedat definitiv, iar pe Griezmann sub formă de împrumut. Aceasta e singura variantă prin care Inter ar accepta să-l vândă pe Martinez la Barcelona pe o sumă mai mică de bani.

Manchester City şi Chelsea sunt celelalte echipe interesate de transferul lui Lautaro Mrtinez, dar se pare că argeninianul şi-a ales deja viitoarea destinaţie. Barcelona îl vrea pe Lautaro Martinez pentru a-l înlocui pe Luis Suarez (33 de ani), uruguayanul care se îndreaptă încet, dar sigur, spre finalul carierei.



În ceea ce-i priveşte pe cei de la Inter, "nerazzurrii" au găsit deja înlocuitor lui Lautro Martinez. Este vorba despre Timo Werner (22 de ani), atacantul de la RB Leipzig. Vârful de atac neamţ mai e dorit şi de Jurgen Klopp la Liverpool, astfel că rămâne de văzut care va fi viitoare destinaţie a sa.

  • 16 goluri a marcat Lautaro Martinez în acest sezon la Inter, în toate competiţiile.
  • 64 de milioane de euro este cota de piaţă a atacantului în prezent, potrivit transfermarkt.com
  • 25 de milioane de euro a plătit Inter pentru a-l transfera pe Martinez de la Racing Club în 2018

Afla mai multe despre: lautaro martinezfc barcelonainter 

viewscnt
Articole similare