Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adevărata lovitură pe care Gică Hagi o pregăteşte în secret. La ce mare club urmează să ajungă Ianis Hagi: ”Îl urmăresc de ceva timp”

Adevărata lovitură pe care Gică Hagi o pregăteşte în secret. La ce mare club urmează să ajungă Ianis Hagi: ”Îl urmăresc de ceva timp”

Superliga

Comentarii

Site-ul ad.nl susţine că Ajax Amsterdam este pe urmele lui Ianis Hagi, despre care Gică Hagi a declarat în mai multe rânduri că va pleca în fereastra de transferuri din vară.

În vârstă de 20 de ani, Ianis Hagi se consideră pregătit să-şi încerce din nou norocul în străinătate. Gică Hagi a declarat în mai multe rânduri că fiul său are mai multe oferte din străinătate şi finala Cupei, cu Astra, ar putea fi ultimul meci pe care-l joacă pentru Viitorul.

Olandezii vin şi cu o posibilă destinaţie pentru Ianis. Site-ul ad.nl susţine că Ajax Amsterdam, echipă care l-a transferat pe Răzvan Marin, este interesată şi de Ianis Hagi. De altfel, pe parcursul ultimului an, Gică Hagi a avut mai multe întâlniri cu cei din conducerea lui Ajax, dar a negat că ar fi discutat despre transferul lui Ianis.

”Mijlocaş ofensiv de 20 de ani, Ianis Hagi este considerat un mare talent în ţara sa şi este urmărit de Ajax de ceva timp. Este posibil ca Hagi jr, care va fi cu în vară cu România la EURO U21, să fie al doilea român pe care Ajax îl transferă în 2019. Recent, campioana Olandei l-a luat pe Răzvan Marin de la Standard Liege”, scriu ziariştii de la ad.nl.

Afla mai multe despre: ajax amsterdamajax 

viewscnt
Articole similare