Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adevăratul motiv al rupturii de la Academia Rapid. Daniel Niculae a rupt tăcerea: "Nu sunt certat cu Pancu, dar nu suport să se întâmple asta la clubul pe care îl iubesc!"

Adevăratul motiv al rupturii de la Academia Rapid. Daniel Niculae a rupt tăcerea: "Nu sunt certat cu Pancu, dar nu suport să se întâmple asta la clubul pe care îl iubesc!"

Fotbal intern

Comentarii

Probleme pentru Academia Rapid, deşi echipa merge bine în Liga a 4-a şi părea să se îndrepte spre promovare, cu condiţia să-şi rezolve problemele administrative.

Daniel Niculae a făcut un anunţ îngrijorător în urmă cu o săptămână, precizând că e gata să se despartă de gruparea vişinie, iar acum revine cu explicaţii.

Niculae spune că avea alte aşteptări de la noul proiect şi ameninţă că nu va mai juca pentru actuala echipă, dacă mai multe probleme nu vor fi rezolvate.

Atacantul consideră că se profită de imaginea sa şi de a altor glorii ale Rapidului şi avertizează că promisiunile făcute în momentul demarării proiectului nu au fost respectate.



"Probabil că n-o să mai joc deloc vineri, cu Metaloglobus. Totul depinde dacă până atunci se rezolvă problemele de la club. Nu e vorba doar despre personalitate juridică sau CIS. În vara trecută, la începutul proiectului, s-au pus la punct nişte lucruri. De atunci s-au tărăgănat lucrurile, nu s-a făcut nimic. Şi am senzaţia la unele persoane. Pe imaginea mea, a lui Pancone şi a primarului de la Sectorul 1, conduc şi iau decizii alţii.

Deocamdată nu vreau să spun mai multe. Lumea vorbeşte, dar în acte, oficial, eu nu sunt preşedinte şi nici Pancu nu e director tehnic. Suntem doar jucători. Eu nu sunt certat cu Pancu. Am vorbit amândoi la antrenamente zilele astea, i-am explicat ce mă deranjează şi mi-a dat dreptate. Dacă el nu se simte lezat, e treaba lui, eu nu pot să accept unele lucruri.

Una s-a promis, alta se face. Nu suport să se întâmple asta la clubul pe care îl iubesc, pentru care mi-am rupt picioarele de la 13 ani, de când jucam pe zgura de la «Pasteur». Să fie clar, nu ţin neapărat să fiu preşedinte. Poate să fie oricine, dar vreau să se respecte ce s-a stabilit. Dacă nu, e foarte posibil ca săptămâna viitoare să iau o decizie finală, cu tot regretul pentru oameni de la club, pentru colegi şi pentru suporteri
", a declarat Daniel Niculae pentru Gazeta Sporturilor.
 

Afla mai multe despre: academia rapiddaniel niculaeprobleme 

viewscnt
Articole similare