Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adevăratul motiv pentru care FCSB n-a fost primită în Ghencea. Un nume uriaş din Armată surprinde în privinţa lui Becali: "Are un tupeu fantastic"

Adevăratul motiv pentru care FCSB n-a fost primită în Ghencea. Un nume uriaş din Armată surprinde în privinţa lui Becali: "Are un tupeu fantastic"

FCSB

Comentarii

Eugen Bădălan a vorbit din nou pentru Orange Sport despre subiectul momentului în fotbalul românesc: închirierea stadionului Ghencea de către FCSB.

"FCSB putea să joace pe stadionul Steaua dacă plătea tot ce a cerut Ministerul Apărării Naţionale. Nu asta era problema. Problema e că Becali este un neobrăzat care a spus cu un tupeu fantastic că el se întoarce acasă, în Ghencea, cu echipa pe care o patronează. A mai spus şi că el reprezintă marca Steaua.

Becali a fost doar chiriaş în Ghencea de fiecare dată când a fost acolo, niciodată acel loc nu a reprezentat casa lui. Şi nu va fi casa lui niciodată. Toată lumea îl ştie pe patronul FCSB-ului cum e, pentru el există doar stăpâni şi sclavi, aşa cum s-a exprimat în cel mai rudimentar mod posibil" , a declarat Eugen Bădălan pentru Orange Sport.

Prima reacţie a lui Becali după ce Ciolacu a trimis Corpul de Control peste CSA Steaua

Corpul de Control al premierului Marcel Ciolacu a dispus, începând de joi, verificări cu privire la activitatea Clubului Sportiv al Armatei Steaua, perioada vizată fiind de la 1 ianuarie până în prezent.

Decizia premierului vine în urma negocierilor eşuate dintre reprezentanţii Clubului Armatei şi FCSB în vederea închirierii arenei din Ghencea de vicecampioana României.

Fiind un susţinător al acestei idei, Marcel Ciolacu vrea acum un raport complet despre negocierile ratate dintre CSA şi echipa lui Gigi Becali. Principala problemă pentru care cele două părţi n-au ajuns la un numitor comun a fost reprezentată de poliţa de asigurare care ar fi acoperit eventualele distrugeri din arenă în timpul meciului de sâmbătă cu Dinamo.

"Îmi doresc din tot sufletul ca această informaţie să fie adevărată, deoarece aşa nu se mai poate. Aici a fost vorba de ambiţia acelui om (n.r. - se referă la juristul CSA Steaua, Florin Talpan) împotriva mea. Ştiţi foarte bine că omul ăla s-a jurat că noi nu vom călca în Ghencea.

Dar sunt curios şi eu să văd pe unde o să scoată Talpan cămaşa în faţa Corpului de Control. Păi, tu îţi pui ambiţii cu mine şi subminezi bugetul statului? Voi credeţi că eu am ajuns bătăia voastră de joc? V-am acceptat toate clauzele, dar staţi aşa că o să intraţi pe mâna Corpului de Control.

Foarte bine vă face Marcel Ciolacu. Nu am cerut să intru gratis, plăteam. Mă oferisem să accept şi milionul ăla. Câţi bani aţi produs cu stadionul ăsta de când l-aţi preluat? O să vedeţi câte se vor descoperi după acest Control, iar apoi o să văd şi eu cine răspunde" , a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

În cele din urmă, derby-ul dintre FCSB şi Dinamo se va juca pe ”Arcul de Triumf”. Partida va fi sâmbătă, în direct la Orange Sport 1, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: badalanbecalisteauafcsb 

viewscnt
Articole similare