Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adevăratul motiv pentru care Thomas Tuchel a fost dat afară de la PSG? Scandalul cu Colţescu şi Başakşehir din Liga Campionilor i-ar fi fost fatal: detalii de ultim moment

Adevăratul motiv pentru care Thomas Tuchel a fost dat afară de la PSG? Scandalul cu Colţescu şi Başakşehir din Liga Campionilor i-ar fi fost fatal: detalii de ultim moment

PSG

Comentarii

PSG l-a dat afară pe antrenorul Thomas Tuchel şi s-a crezut că decizia a de a face cu rezulatele sportive ale echipei de pe Parc des Princes, însă presa internaţională vine cu altă variantă a despărţirii lui Tuchel de formaţia din capitala Franţei.

Decizia şefilor de la PSG a legătură cu scandalul de la meciul PSG - Başakşehir, atunci când arbitrul român Sebastian Colţescu a fost acuzat de rasism de turcii de la Başakşehir. Atunci, neamţul Tuchel i-ar fi cerut un jucător al turcilor să se calmeze şi i-a luat apărarea lui Colţescu, iar spaniolii de la AS scriu că modul în care s-a comportat antrenorul atunci a dus la decizia luată în birourile de la Paris.

Thomas Tuchel n-a vrut ca jucătorii săi să meargă la vestiare în semn de solidaritate cu cei de la Başakşehir, împreună cu unul dintre asistenţi, a stat pe bancă până s-a terminat scandalul şi a acuzat "un complot" împotriva echipei sale. De atunci, susţine sursa citată, antrenorul de 47 de ani şi-a pierdut susţinerea vestiarului şi a conducerii, ceea ce a dus la o ruptură între părţi.

Acum, PSG e aproape să-l aducă pe Mauricio Pochettino ca antrenor pe Parc des Princes, după ce argentinianul a şi jucat pentru formaţia franceză.

Colţescu, acuzat de rasism la meciul PSG - Başakşehir!

Meciul PSG - Başakşehir a fost marcat de un incident neplăcut care a avut în prim plan brigada română de arbitri, condusă de Ovidiu Haţegan. Partida s-a oprit în minutul 15, după ce, în urma protestelor, al 4-lea oficial - Sebastian Colţescu -, l-a identificat pe Pierre Webo drept "ăla negru" pentru a fi eliminat de pe bancă de centralul Haţegan. De aici şi până l-a un scandal monstru n-a fost mult, după ce Webo a înţeles cuvântul negru ca pe o insultă rasistă, iar spiritele s-au încins. În cele din urmă, partida a fost amânată cu o zi, iar PSG a câştigat cu 5-1.

Afla mai multe despre: thomas tuchelscandalpsgdemiterevestiarrasismsebastian coltescu 

viewscnt
Articole similare