Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adevărul despre celebrele punguţe pe care Laurenţiu Reghecampf le-a dat jucătorilor: ”După aia n-am mai avut voie să le bem”

Adevărul despre celebrele punguţe pe care Laurenţiu Reghecampf le-a dat jucătorilor: ”După aia n-am mai avut voie să le bem”

Superliga

Comentarii

Alex Bourceanu a vorbit deschis despre conţinutul pe care îl aveau celebrele punguţe pe care jucătorii FCSB-ului le primeau în timpul meciurilor, în primul mandat al lui Reghecampf.

Imediat după ce Laurenţiu Reghecampf a semnat cu FCSB, jucătorii au început să arate o formă fizică mult mai bună decât celelalte echipe. Imediat s-a vorbit despre dopaj şi celebrul episod în care jucătorii au băut un lichid din nişte punguţe, în timpul unui meci cu CS Severin, a dat apă la moară celor care susţineau această teorie.

Bourceanu a vorbit deschis despre celebrele punguţe: ”Am vrut să facem băşcălie”

Venirea lui Laurenţiu Reghecampf la FCSB a produs o schimbare radicală în jocul echipei şi rezultatele n-au întârziat să apară. Însă adversarii s-au plâns în repetate rânduri de condiţia fizică excelentă pe care o aveau jucătorii lui Reghecampf. Imediat au apărut suspiciunile de doping.

Antrenorul român a explicat însă că forma fizică a fost foarte mult îmbunătăţită de exerciţiile impuse de preparatorul Thomas Neubert. Totuşi, Reghecampf le-a dat apă la moară contestatarilor după ce, în timpul unui meci cu CS Severi, în campionat, jucătorii au venit la margine şi s-au hidratat cu un lichid misterios, din nişte punguţe. A fost atunci în întreg scandal.

Acum, Alex Bourceanu povesteşte amuzat despre lichidul misterior. Fostul mare mijlocaş al FCSB-ului susţine că era o băutură cât se poate de legală, care conţinea magneziu şi pe care jucătorii o consumau, de obicei, după meciuri sau după antrenamente. Însă Reghecampf a ales atunci să folosească acea băutură chiar în timpul unui meci, tocmai pentru a produce vâlvă, spune Bourceanu.

”O dată le-am băut, că după aia n-am mai avut voie. Erau băuturile de la o firmă, nu pot să-i dau numele, pe care le folosesc mai multe echipe, poate şi acum. Nişte băuturi izotonice, nişte băuturi de refacere după (n.r. meci). Nişte sucuri care se beau la oricare nivel. (n.r. despre faptul că erau puse în punguţe) Normal erau în bidon, dar au vrut să fie aşa o... Am vrut să facem un pic de băşcălie.

Am văzut prin Germania şi am zis să facem şi noi chestii de genul ăsta. Dar erau aceleaşi sucuri pe care le beam din acele bidoane. Le ţineau în acele cutii frigorifice, la o temperatură... mai cald decât afară. Ceea ce... noi bem apa foarte rece, ceea ce este profund greşit, mai ales în timpul meciurilor. Erau un pic călduţe, le-am scos de acolo şi le-am băut.

Am mai povestit, chiar acel suc era pentru după meci. Normal ar fi trebuit să ne ia cumva din potenţial. Conţineau magneziu, câteva...”, a comentat Alex Bourceanu pentru Look Sport Live.

Afla mai multe despre: bourceanu 

viewscnt
Articole similare