Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adevărul despre clipul care a "aprins" internetul! VIDEO | Cum e apărat bărbatul acuzat că a FURAT mingea primită de acest puşti

Adevărul despre clipul care a "aprins" internetul! VIDEO | Cum e apărat bărbatul acuzat că a FURAT mingea primită de acest puşti

Media

Comentarii

O fază petrecută în timpul unui meci de baseball jucat de Chicago Cubs a devenit virală după ce în imagini se vede cum mingea aruncată de unul dintre jucători unui puşti din primul rând ajunge în posesia unui adult, care sărbătoreşte alături de partenera sa faptul că a obţinut mingea respectivă.

Imaginile au fost preluate de majoritatea televiziunilor din SUA şi cuplul în cauză a fost pus la zid de internauţi, însă un martor la eveniment a adus un nou punct de vedere în discuţie.

Chuck Mycoff, bărbatul îmbrăcat în albastru care stătea lângă cel care a prins mingea aruncată în tribune, susţine că a văzut cum în reprizele precedente puştiul fusese ajutat chiar de cel acuzat să primească o minge. În plus, bărbatul ar fi făcut acelaşi gest şi pentru alt copil.

"Când am văzut clipul am putut înţelege de ce lumea a ajuns la această concluzie, dar chiar nu e ceea ce s-a întâmplat la meciul de ieri! I-a dat acelui o minge înainte, apoi a oferit o altă minge după care, pur şi simplu, a prins o a treia minge pe care i-a dat-o unui copil! A făcut tot ce trebuia...  Iar puştiul avea două mingi: una e cea primită în prima parte a meciului, când a fost ajutat chiar de acest tip, iar a doua e primită de la cei de la Cubs, care au crezut că a fost o problemă", spune Mycoff în clipul de mai jos.




 

Afla mai multe despre: mingebaseballmingea furatabarbat 

viewscnt
Articole similare