Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adevărul în cazul transferului lui Moruţan la Ankaragucu: ”Nu e un transfer definitiv!” | EXCLUSIV

Adevărul în cazul transferului lui Moruţan la Ankaragucu: ”Nu e un transfer definitiv!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Olimpiu Moruţan (24 de ani) s-a transferat de la Galatasaray la Ankaragucu, însă mutarea nu este una definitivă, aşa cum anunţă presa din Turcia.

Impresarul Giovanni Becali a declarat că Olimpiu Moruţan nu este în totalitate jucătorul celor de la Ankaragucu, însă există foarte multe clauza incluse la mijloc, fără să detalieze.

”E o combinaţie complicată”

Presa din Turcia anunţa, astăzi, că transferul lui Moruţan la Ankaragucu s-a realizat în schimbul a 3.000.000 de euro, plus 50% dintr-un viitor transfer, dar nu mai puţin de 3.000.000 de euro.

În plus, dacă Ankaraguku mai achită alte 3.000.000 de euro până vara viitoare, Galatasaray va mai păstrat doar 25% din profitul unei viitoare vânzări.

  • De asemenea, Galatasaray şi-a asigurat dreptul de a-l răscumpăra pe fotbalist, pentru 3.000.000 de euro.

Chiar dacă s-a ferit să ofere mai multe amănunte, Giovanni Becali a recunoscut că decizia finală în cazul jucătorului va fi luată în vară, în funcţie de locul din clasament al celor de la Ankaragucu, formaţie care are ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

  • Aşadar, Moruţan se va întoarce la Galatasaray, dacă lucrurile nu vor decurge conform planului la Ankara.

Nu ştiu exact ce înţelegere a fost între cluburi. Nu m-a interesat. Ştiu că este combinaţie între cluburi, dar nu ştiu exact. Nu este un transfer definitiv. E un transfer, se vor înţelege la anul. Dacă echipa cade în B, el se întoarce la Galatasaray. E o combinaţie complicată.

(n.r. - dacă Galatasaray va avea procent dintr-o eventuală vânzare definitivă) Probabil că are. A fost dorinţa jucătorului să meargă acolo. Da, au fost mai multe echipe care l-au dorit: Palermo, Sampdoria, Bari, Pisa.

Am ales Turcia pentru că depindeam de Galatasaray”, a declarat Giovanni Becali, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: olimpiu morutangiovanni becali 

viewscnt
Articole similare