Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu a fost de neoprit după înfrângerea cu FCSB: "Un arbitraj şmecheresc, o ruşine!"

Adi Mutu a fost de neoprit după înfrângerea cu FCSB: "Un arbitraj şmecheresc, o ruşine!"

Superliga

Comentarii

FCSB a învins-o pe FCU Craiova, scor 1-0, în runda #9 din Liga 1. La oaspeţi a bifat primul meci de la revenire Constantin Budescu, introdus pe teren în minutul 77.

Adrian Mutu a vorbit despre înfrângerea suferită pe teren propriu în etapa cu numărul 9 din Liga I.

"Tactic am stat bine, am închis toate culoarele. În prima repriză, FCSB nu a ajuns la poartă. Penalty-ul a fost foarte uşor acordat, arbitrajul ăsta şmecheresc îl ştiu şi eu, am jucat fotbal atâţia ani. Când dai penalty într-un asemenea moment trebuie să fie clar, nu 50-50. A fost un arbitraj şmecheresc, ne-a tăiat toate acţiunile de atac încă de la început. Ăsta e un joc de contact, nu poţi juca cu mâinile legate.

Cunosc arbitrajul şmecheresc, nu am venit ieri în fotbal. Împotriva noastră au fost date foarte, foarte uşor penalty-urile. Probabil deranjăm, suntem o nou-promovată. Suntem atipici, ne place să jucăm fotbal. Recunosc aceste lucruri, recunosc acest arbitraj şi mi se pare ridicol ce se întâmplă. Bine că n-a mai dat un penalty după finalul meciului, să se termine 2-0. Sidibe trebuie să fie supărat doar pe el, putea să dea mai mult.

Jucătorii sunt dezamăgiţi pentru că şi ei îşi dau seama când un arbitraj e şmecheresc. Nu ne-au lăsat să ridicăm capul. A fost o ruşine de arbitraj în seara asta. Nu meritam să câştigăm, dar un rezultat de egalitate era echitabil", a spus Adi Mutu, după eşecul cu FCSB.

FC U Craiova 1948 este pe locul 12 în clasament, cu 8 puncte. 

S-a întors Budescu. Primele cuvinte după meciul de la Craiova: ”Mereu mă simt bine la FCSB. Îmi place mult de Edi”

 

Afla mai multe despre: adi mutufc u craiovafcsb 

viewscnt
Articole similare