Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu a intrat ”în gura” selecţionerului Azerbaidjanului: ”A găsit toate condiţiile pentru a lucra într-un mediu cât mai bun”

Adi Mutu a intrat ”în gura” selecţionerului Azerbaidjanului: ”A găsit toate condiţiile pentru a lucra într-un mediu cât mai bun”

Stranieri

Comentarii

Adi Mutu (44 de ani) a semnat în această vară cu Neftci Baku, una dintre cele mai importante echipe din Azerbaidjan. Selecţionerul naţionalei acestei ţări a comentat şi el mutarea în cauză.

Adi Mutu a ales să o părăsească pe Rapid Bucureşti şi să semneze cu azerii de la Neftci Baku.

Conducerea noii echipe i-a pus la dispoziţie un lot valoros şi i-a conturat obiectivele: câştigarea campionatului din Azerbaidjan şi calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Adi Mutu a intrat ”în gura” selecţionerului Azerbaidjanului: ”A găsit toate condiţiile”

Totuşi, Adi Mutu a debutat cu o înfrângere pe banca celor de la Neftchi Baku, scor 0-1, într-un meci amical cu turcii de la Fenerbahce.

În primul său meci în calitate de antrenor al echipei din capitala Azerbaidjanului, Mutu a fost învins de un gol marcat de nimeni altul decât Edin Dzeko, atacantul bosniac adus în această vară de Fener.

După acest rezultat, debutul lui Adi Mutu a fost analizat şi de selecţionerul italian al Azerbaidjanului, Gianni De Biasi, a avut un mesaj pentru ”Briliant”.

”Mutu a găsit toate condiţiile pentru a lucra într-un mediu cât mai bun, deoarece Neftci este a doua echipă a Azerbaidjanului”, a declarat Gianni De Biasi, potrivit sportinfo.az.

Adi Mutu a fost numit antrenorul principal al celor de la Neftci Baku la data dfe 11 iulie.

Afla mai multe despre: adi mutuazerbaidjanneftci baku 

viewscnt
Articole similare