Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu continuă curaţenia la U Craiova 1948. Decizia pe care a luat-o azi antrenorul

Adi Mutu continuă curaţenia la U Craiova 1948. Decizia pe care a luat-o azi antrenorul

Superliga

Comentarii

FC U Craiova 1948 face curăţenie în lot înainte de debutul în Liga I din actualul sezon.

Adi Mutu continuă curaţenia la U Craiova 1948. Decizia pe care a luat-o azi antrenorul

Oltenii au pus pe liber 11 jucători.

De asemenea, Adi Mutu şi şefii alb-albaştrilor au decis deja să li se prelungească contractele lui Compagno, Paramatti, Baeten şi Huyghebaert, fotbalişti care se aflau la final de contract cu Craiova, anunţă Pro Sport.

Jucătorii puşi pe liber de Mutu:

Taborda,
Gâţ,
Gugu,
Diakite,
Cristea,
Ciolacu,
Cacheiro,
Anghelina,
Stoenac,
Vali Munteanu
Luboya

Mutu a preluat echipa proaspăt promovată în Liga I şi doreşte performanţă. Antrenorul a semnat cu oltenii un contract valabil 2 ani.

În vârstă de 42 de ani, Mutu, 77 de selecţii ca jucător şi 35 de goluri la echipa naţională, a mai antrenat la nivel de cluburi pe FC Voluntari şi echipa de tineret a grupării Al Wahda din Emiratele Arabe Unite.
 
El a preluat naţionala de tineret în 2019 şi a calificat-o la turneul final al Campioantului European din acest an. Tricolorii "mici" nu au trecut de faza grupelor la turneul final, deşi au fost neînvinşi şi au acumulat cinci puncte, clasându-se după Olanda şi Germania.

Ce a zis Mutu la conferinţa de presă:

„Este o perioadă de discuţii, negociem cu jucători. Nu avem un obiectiv clar. Vom vorbi mai puţin şi vom face foarte multe. Mulţumesc familiei Mititelu, sper să le răsplătesc încrederea cu rezultate. Obiectivele sunt pe foaie. Eu sunt un antrenor ambiţios, am obiective oricum. Nu am venit să fac act de prezenţă. Să nu vă gândiţi că într-un an vom lua campionatul. Pentru a face un lucru sustenabil, trebuie să construim în timp, cu calm, cu paşi inteligenţi”, a declarat Adrian Mutu.

Afla mai multe despre: u craiova 1948adi mutumititelu 

viewscnt
Articole similare