Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu, cuvinte la superlativ despre Gică Hagi înaintea întâlnirii directe: ”Întotdeauna a fost ca un idol pentru mine”

Adi Mutu, cuvinte la superlativ despre Gică Hagi înaintea întâlnirii directe: ”Întotdeauna a fost ca un idol pentru mine”

Superliga

Comentarii

Înaintea duelului dintre FC U Craiova şi Farul Constanţa, Adi Mutu a susţinut o conferinţă de presă, în care a discutat despre întâlnirea directă cu Gică Hagi.

Adi Mutu îl va înfrunta pe Gică Hagi pentru prima oară în scurta sa carieră de antrenor. Craiova ”Briliantului” va primi vizita echipei dobrogene vineri seara, de la ora 21:00. Dacă echipa ”Regelui” a început bine noul sezon şi se luptă pentru play-off, oltenii nu s-au ridicat la nivelul propriilor aşteptări.

Pentru o echipă nou promovată, parcursul lui FC U nu a fost unul slab, însă familia Mititelu visa la un loc printre primele şase la finalul sezonului regulat. Cu foarte mulţi jucători de abia veniţi la club, Mutu mai are nevoie de timp pentru a omogeniza echipa, iar duelul cu Farul va fi o adevărată provocare pentru craioveni.

Înaintea întâlnirii cu Hagi, ”Briliantul” a avut cuvinte de laudă pentru omologul său. Devenind decarul naţionalei după ”Rege”, Mutu a recunoscut că Hagi a fost ”ca un idol” pentru el şi a vorbit frumos şi despre echipa condusă de acesta.

Adi Mutu, cuvinte la superlativ despre Gică Hagi înaintea întâlnirii directe

”Ne aşteaptă un meci extrem de dificil. Farul trece printr-o perioadă foarte bună, au un antrenor pe care îl cunosc la fel de bine. Sper să fie un spectacol frumos şi să câştigăm acest meci.

Întotdeauna, pentru mine, (n.r Gică Hagi) a fost ca un idol, atunci când am început fotbalul şi normal că atunci când ai un etalon încerci să îl depăşeşti. Dar asta nu înseamnă că eu m-am gândit tot timpul la concurenţa dintre mine şi el”, a declarat Adi Mutu.

Afla mai multe despre: fc u craiovafarul constanţacraiova faruladi mutugică hagi 

viewscnt
Articole similare