Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu dă cărţile pe faţă înaintea duelului cu Chindia: ”Tot încercaţi să îmi smulgeţi aşa, un obiectiv. Haideţi că vă spun care este obiectivul meu”

Adi Mutu dă cărţile pe faţă înaintea duelului cu Chindia: ”Tot încercaţi să îmi smulgeţi aşa, un obiectiv. Haideţi că vă spun care este obiectivul meu”

FC U Craiova

Comentarii

Înaintea duelului cu Chindia Târgovişte, Adi Mutu a susţinut o conferinţă de presă, în cadrul căreia a discutat despre partida ce îl aşteaptă.

FC U Craiova a avut parte de un început decent de sezon, posibil puţin sub dorinţele conducerii. Pierderea cu campioana CFR în prima etapă nu a fost o tragedie pentru olteni, fiind împotriva celei mai bune echipe din România, iar victoriile cu Clinceni şi Dinamo au demonstrat că băieţii lui Mutu sunt de temut.

Însă, înfrângerea cu Voluntari a fost dezamăgitoare pentru echipa din Bănie şi a arătat că Mutu mai are mult de muncă alături de echipa sa. Pentru o echipă nou promovată, şase puncte în patru etape nu reprezintă un început rău de stagiune, însă obiectivul lui FC U nu a fost făcut clar vreo secundă de olteni.

Chiar Mutu a adresat acest subiect în conferinţa de presă, izbucnind când a fost întrebat, din nou, despre ce îşi propune în primul sezon cu Craiova. În plus, ”Briliantul” a prefaţat partida ce va urma, în compania Chindiei, pe care o consideră o formaţie periculoasă.

Adi Mutu dă cărţile pe faţă înaintea duelului cu Chindia

”Chindia a făcut, cel puţin sezonul trecut, a făcut din apărare, prin jocul lor defensiv, a facut o armă importantă, pentru că e foarte greu să le dai gol. Ştiu ce strategie foloseşte, dar noi trebuie să fim atenţi la jocul nostru, pentru că dacă nu eşti atent, Chindia poate fi foarte bună şi pe contraatac, aşa cum ne-am obişnuit.

Ar fi uşor pentru mine să zic: 'da imi place sa joc ofensiv', dar cum am spus după meciul cu Clinceni , important e să ai un echilibru între apărare şi atac. Îmi place ca echipa mea să joace ofensiv, dar prefer să câştig cu 1-0 decât cu 4-3.

Mă deranjează, mă doare atunci când primesc goluri şi nu îmi place acest lucru, fiind învăţat mult în Italia. (n.r. despre gazon) Am întâlnit stadioane mari şi importante cu gazon foarte prost. Asta nu e o noutate. Munca, concentrarea, echilibrul şi modestia trebuie să fie cuvintele noastre de ordine.

Dumneavostră tot încercaţi să îmi smulgeţi aşa, un obiectiv, pentru a spune ceva. Haideţi că vă spun care este obiectivul meu, este acela de a crea o identitate acestei echipe, de a juca un fotbal care ne caracterizează”, a declarat Adi Mutu.

FC U Craiova va primi vizita Chindiei sâmbătă, de la ora 18:30. Patrida poate fi urmărită în direct pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: adi mutuchindia târgoviştefc u craiovacraiova chindia 

viewscnt
Articole similare