Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu este bun prieten cu antrenorul lui AS Roma. Cum a ajuns Di Francesco pe Olimpico

Adi Mutu este bun prieten cu antrenorul lui AS Roma. Cum a ajuns Di Francesco pe Olimpico
Comentarii

Adi Mutu spune că are o relaţie foarte bună cu Eusebio Di Francesco şi a explicat cum a ajuns să o antreneze pe AS Roma. ”Briliantul” se declară fan al antrenorului lui AS Roma.

AS Roma are un sezon excelent şi este una dintre surprizele din Liga Campionilor. Echipa italiană a reuşit să o elimine pe FC Barcelona, după ce pierduse turul cu 4-1 şi acum este în semifinalele competiţiei. În spatele acestui succes stă Eusebio Di Francesco, un antenor adus în vară.

Italianul în vârstă de 48 de ani nu mai antrenase până atunci nicio echipă mare şi mulţi au strâmbat din nas. Dar Di Francesco şi-a arătat valoarea, mai ales în Liga Campionilor. Adi Mutu a explicat că fostul internaţional italian reuşise să impresioneze încă de când era la Sassuolo:

”Di Francesco a fost un jucător important, chiar de naţionala italienilor, a jucat şi la Roma. Ca antrenor, în schimb, a avut o experienţă la Sassuolo, apoi s-a întors acasă şi o antrenează pe Roma. Este un antrenor bun, l-am văzut pe viu la antrenamente, îmi place foarte mult, este şi prietenul meu. La Roma am prieteni mulţi, îmi doresc ca ei să câstige. A avut rezultate foarte bune, a dus Sassuolo în premieră în Europa League, iar după ce a venit la Roma, a avut un parcurs interesant, iar la anul va avea un cuvânt de spus şi la campionat”, a declarat Adi Mutu pentru Telekom Sport.

Eusebio Di Francesco a fost mijlocaş, are 12 selecţii la naţionala Italiei, a jucat timp ed patru ani la AS Roma (1997-2001) - cea mai mare echipă din cariera sa, iar în 2008 s-a apucat de antrenorat, la Virtus Laciano. A trecut apoi la Pescara, Lecces şi Sassuolo - echipă pe care a reuşit să o ducă în Europa League. Din 2017, o pregăteşe pe AS Roma.

 

Afla mai multe despre: eusebio di francescoas romaadi mutu 

viewscnt
Articole similare