Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu pregăteşte doi titulari noi în locul fotbaliştilor suspendaţi! Jucătorii care apar în echipa de start pentru România - Germania la U21

Adi Mutu pregăteşte doi titulari noi în locul fotbaliştilor suspendaţi! Jucătorii care apar în echipa de start pentru România - Germania la U21

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul naţionalei României U21, Adrian Mutu, a prefaţat meciul decisiv cu Germania, din grupa de la EURO U21.

Adrian Mutu, înainte de România - Germania la EURO U21

"Ne aşteptăm la o prestaţie bună din partea Germaniei, dar ne luptăm pentru primul loc. Mereu au jucat bine, iar ei sunt printre pretendenţii la titlul de la EURO U21. Vom lupta pentru fiecare centimetru. Nu ne facem calcule. E ultimul meci din grupă, unul important, cu o candidată la titlu, cum e şi Olanda. Cu o victorie suntem calificaţi, iar mâine mergem pe victorie, ca întotdeauna. Majoritatea e născută în 1998, iar asta îi face fizic mai puternici faţă de cei din echipa noastră. Fizicul nemţilor a fost superior românilor, mereu. Au demonstrat ce forţă au cu Olanda şi cu Ungaria. Mă aştept la un meci greu, în care nu vor sta şi nu vor juca pentru remiză, ci vor vrea să câştige. Pentru ambele echipe va fi dificil, din cauza oboselii. Să joci cu copiii ăştia la trei zile nu e uşor. Ne vom bate pentru fiecare minge şi vom juca la victorie", a declarat Adrian Mutu. 

Marius Marin şi George Ganea au devenit indisponibili pentru ultimul meci din grupă, cu Germania, iar Mutu a oferit două nume, care i-ar putea înlocui: Marco Dulca şi Adrian Petre: "Urmează un meci care va fi greu, fizic. Îi avem pe Marco Dulca şi pe Adi Petre, care să intre în locul celor suspendaţi şi pot arăta că îi pot înlocui la nivel înalt. Nu fac schimbări pentru a fi făcute, ci încerc să aduc un plus echipei mele", a mai spus antrenorul tricolorilor mici.

Adi Mutu a comentat şi subiectul scandărilor rasiste ale maghiarilor, din victoria cu Ungaria, scor 2-1. FRF a informat UEFA cu privire la acel incident: "Nu am auzit ce s-a strigat pe teren. Nu ar fi fost inteligenţi să fi strigat ei pe teren, să facă asta. Sper! Mi-au povestit apoi băieţii. Sper ca UEFA să ia decizia corectă", a mai spus selecţionerul naţionalei U21. . 

Afla mai multe despre: adrian muturomania germania u21euro u21 

viewscnt
Articole similare