Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu, victorie spectaculoasă în campionatulul Azerbaidjanului. Neftci Baku a urcat în clasament

Adi Mutu, victorie spectaculoasă în campionatulul Azerbaidjanului. Neftci Baku a urcat în clasament

Stranieri

Comentarii

Adi Mutu şi Neftci Baku au reuşit o victorie spectaculoasă în campionatul din Azerbaidjan. Echipa antrenorului român a fost protagonistă într-un meci cu şase goluri.

Victorie spectaculoasă pentru Neftci Baku

Formaţia Neftci Baku, antrenată de Adi Mutu, a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 4-2, echipa Sabail, într-un meci din etapa a zecea a campionatului din Azerbaidjan.

Sabail a condus cu 1-0, prin golul marcat de Qomis în minutul 2. Pentru gazde a înscris şi Ramalingom ’79.

Neftci a marcat prin Ozobic ’12, Jaber ‘45+3, Matias ’87 şi Haciyev ‘90+4.

Astfell, echipa lui Adi Mutu ocupă locul 4 în clasament, cu 15 puncte, în timp ce Sabail este pe trei, cu 17 puncte. Lider este Qarabag, care are 20 de puncte.

Adi Mutu a răspuns criticilor

”Avem nevoie de un proiect pe termen lung. Nu putem facem acelaşi lucru ca anii trecuţi. E o problemă care persistă de mult timp. 

Trebuie să analizăm şi să vedem ce facem. Nu avem o baghetă magică, nu putem face minuni în câteva luni. Trebuie să construim pe o bază solidă, pe multă muncă, nu pe baza emoţiilor.

Înţeleg supărarea fanilor. Şi eu sunt supărat! Dar nu acest meci mă mâhneşte, noi trebuie să avem constanţă pe durata întregului sezon.

Cred că sunt multe bârfe în jurul echipei. Am auzit multe critici. Indiferent de ce am face, toată lumea ne critică. Nu putem privi totul într-un mod negativ!”, a declarat Mutu, conform celor de la sportinfo.az.

Afla mai multe despre: adi mutuneftci bakustranieri 

viewscnt
Articole similare