Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Petre a schimbat echipa, dar nu şi norocul. Situaţia disperată în care a ajuns atacantul după plecarea de la FCSB

Adi Petre a schimbat echipa, dar nu şi norocul. Situaţia disperată în care a ajuns atacantul după plecarea de la FCSBgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Adrian Petre (22 de ani) a plecat de la FCSB, sub formă de împrumut la Cosenza, în Serie B, cu speranţa de a juca mai multe minute, dar şi după un conflict deschis avut cu Gigi Becali. Din păcate, pentru internaţionalul de tineret situaţia s-a înrăutăţit.

Petre a debutat pentru gruparea "roş-albastră" în meciul cu Cittadella, pe 17 octombrie. În partida terminată la egalitate, 1-1, Petre a jucat doar 45 de minute. Acelea au fost şi singurele minute pe care le-a prins, până acum, în a doua ligă italiană. 

În acest weekend, în partida cu Lecce, Petre a avut aceaşi soartă ca în etapa trecută. Atacantul românul a stat tot meciul pe banca de rezerve. 

Adrian Petre este împrumutat până în iunie la Cosenza. 


Adrian Petre a trăit un adevărat coşmar la FCSB 

 

Încă de la primul meci jucat în tricoul lui FCSB, internaţionalul de tineret a atras critici din partea patronului echipei, Gigi Becali. Totodată, el a fost schimbat în mod constat la pauză, în meciurile în care a jucat titular, indiferent că pe banca echipei s-a aflat Bogdan Vintilă sau Anton Petrea. 

Cotat la 800.000 de euro potrivit transfermarkt.com, Petre era considerat o mare speranţă a fotbalului românesc, fiind văzut ca următorul atacant care va face pasul la prima reprezentativă, după George Puşcaş. 

Odată cu transferul la FCSB, Petre a intrat în cea mai neagră perioadă a carierei lui. În 15 meciuri, fostul atacant de la UTA Arad şi Esbjerg a marcat doar trei goluri. Unul dintre el a fost în celebrul 6-6 din UEFA Europa League, împotriva sârbilor de la Backa Topola. 

Afla mai multe despre: adrian petreserie b 

viewscnt
Articole similare