Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Petre, chibzuit înaintea Campionatului European: ”Trebuie să ne coborâm aşteptările pentru a nu fi dezamăgiţi la final. O luăm pas cu pas”

Adi Petre, chibzuit înaintea Campionatului European: ”Trebuie să ne coborâm aşteptările pentru a nu fi dezamăgiţi la final. O luăm pas cu pas”

Echipa națională

Comentarii

Adi Petre a oferit declaraţii în cadrul unei conferinţe de presă înaintea meciurilor de la Campionatul European U21. Atacantul UTA a discutat despre absenţa fanilor, şansele echipei şi prezenţa sa la un al doilea turneu final consecutiv.

Adi Petre a ajuns la Campionatul European cu naţionala U21 a României după ce, iniţial, fusese plasat pe lista adiţională. Atacantul de la UTA este însă motivat să facă o impresie bună şi să ajute selecţioanta noastră. Arădeanul a dezvăluit că echipei îi vor lipsi fanii din stadioane şi că speră să le aducă din nou bucurie acasă, precum în 2019.

Petre îi avertizează însă pe suporterii ”tricolori” să aibă aşteptări realiste de la echipa naţională şi aduce aminte că circumstanţele în care are loc turneul sunt foarte diferite faţă de ediţia precedentă.

Adi Petre, chibzuit înaintea Campionatului European

”Nu contează că am ajuns pe final în lot. Am fost pregătit pentru că eram pe lista adiţională şi puteam oricând să fiu chemat. E o responsabilitate, o onoare, o mândrie să fiu la al doilea campionat european consecutiv şi sunt conştient că nu am fost chemat de dragul de a fi chemat. Sunt pregătit să ajut echipa.

E o atmosferă diferită faţă de ce a fost acum doi ani. Atunci ne-au ajutat foarte mult suporterii, a fost o emulaţie fantastică în jurul nostru şi asta ne-a dat putere. Acum va fi total diferit, vom aborda altfel meciurile, dar staff-ul este pregătit. Avem încredere în fiecare om şi fiecare jucător care poate să aducă un plus echipei.

Ne va dezavantaja că nu vom avea suporterii în tribune. Ne-au ajutat acum doi ani şi probabil că o să le simţim lipsa. Turneul se joacă şi în Ungaria, şi probabil ar fi fost foarte mulţi suporteri care ar fi venit din România. Ştim că sunt alături de noi din faţa televizorului şi pentru noi contează cel mai mult să câştige echipa ca să îi facem fericiţi pe oamenii de acasă.

Şi în 2019 eram cotaţi cu şansa a patra, dar am reuşit să facem surpriza acum doi ani. Acum suntem cotaţi cu şansa a treia şi cred că lumea se aşteaptă să fie la fel şi anul acesta. Trebuie să ne coborâm aşteptările pentru a nu fi dezamăgiţi la final.

O luăm pas cu pas, în 2019 am luat fiecare meci în parte şi totul s-a întâmplat de la sine. Sunt meciuri grele, nu sunt aşa mari diferenţele şi cum am produs noi surpriza acum doi ani, aşa poate şi Ungaria acum, fiind cotată cu a patra şansă”, a declarat Adi Petre.

Afla mai multe despre: adi petreromânia u21echipa naţionalăromânia tineret 

viewscnt
Articole similare