Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Petre, de la FCSB la FC Botoşani! Patronul a recunoscut afacerea pe care vrea să o facă: "Sunt dispus, chiar cu bani"

Adi Petre, de la FCSB la FC Botoşani! Patronul a recunoscut afacerea pe care vrea să o facă: "Sunt dispus, chiar cu bani"

FCSB

Comentarii

Atacantul ignorat complet de Toni Petrea şi Gigi Becali la FCSB, Adi Petre, ar putea schimba echipa în curând. Patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, a recunoscut că îl doreşte pe internaţionalul român.

Valeriu Iftime vrea să-l transfere pe Adi Petre

FCSB reprezintă pentru Adi Petre, până în acest moment, o experienţă ratată. După ce a fost titular pe finalul sezonului trecut, atacantul venit din Danemarca a fost trecut pe bancă, după transferurile lui Buş şi Buziuc. 

Gigi Becali a avut câteva intervenţii acide la adresa lui Adi Petre, care a avut câteva ratări monumentale cât timp a jucat, dar atacantul ar putea fi salvat. Patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, s-a arătat dispus să-l transfere în Moldova, cu o singură condiţie. 

Iftime speră să obţină 1 milion de euro în schimbul lui Marko Dugandžić, golgheterul lui FC Botoşani şi unul dintre cei mai buni străini din România. Dacă afacerea va fi un succes, atunci Adi Petre ar putea schimba echipa: 

„Adrian Petre e important ca fotbalist. Dacă pleacă Dugandzic sunt dispus să fac un transfer pentru Adrian Petre, chiar cu bani”, a spus Valeriu Iftime la GSP Live.

Adi Petre, mesaj controversat pe Instagram

Pe unul dintre conturile sale a apărut la scurt timp, după terminarea meciului cu Viitorul, un mesaj destul de dur. Era vorba despre un mesaj direcţionat cel mai probabil către Gigi Becali, patronul FCSB. Postarea conţinea o imagine cu un leu pe care era trecut următorul mesaj:

"Prima ta eroare a fost să crezi că sunt una dintre oile tale" a fost mesajul lui Adi Petre. 

Ulterior, vârful transferat de la Esbjerg a şters postarea şi a anunţat că postarea nu-i aparţine lui, ci unui prieten care îi moderează conturile de Social Media.

Afla mai multe despre: adi petrefcsbfc botosanivaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare