Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Popa a marcat şi a trecut la atac: ”Doar în România se vorbeşte aşa. Ba că sunt gras, ba că am fundul mare” De ce s-a declarat frustrat

Adi Popa a marcat şi a trecut la atac: ”Doar în România se vorbeşte aşa. Ba că sunt gras, ba că am fundul mare” De ce s-a declarat frustrat

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, duminică seară, la Piteşti, cu scorul de 2-1, echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a opta a Ligii I.

FCSB a părăsit ultimul loc din Liga I şi a urcat, cel puţin până mâine, pe locul 10 în Liga I, după succesul cu Viitorul, scor 2-1. Echipa lui Gheorghe Hagi a jucat incredibil de slab şi a fost de nerecunoscut în ultima seară a FCSB-ului de la Piteşti. Au marcat Adrian Popa ’38 şi Gnohere ’65 pentru FCSB, respectiv Iancu ‘45+1 pentru Viitorul.

În minutul 18, Căbuz a apărat un penalty executat de Vînă, acordat pentru un fault al lui Iacob la Hora.

”Mă bucur că am câştigat şi că am părăsit acea poziţie care nu ne face cinste. Din punctul meu de vedere am arătat mai bine în această seară şi sperăm să continuăm pe acest drum. Am avut o atitudine mai bună, am făcut pressing sus şi nu i-am lăsat să joace, iar pe contraatac am reuşit să marcăm” a spus primul marcator al roş-albaştrilor.

Popa a vorbit şi despre incidentul de după meciul cu Guimaraes în urma căruia a postat o poză pe o reţea de socializar care a trădat nemulţumirea sa că nu a fost folosit titular: ”Nu ascund că am fost foarte dezamăgit, chiar frustrat, pentru că am considerat că meritam să joc în acel meci. Din ce am auzit s-a spus că am fost gras, nepregătit. Doar în România se vorbeşte aşa. Ba că sunt gras, ba că am fundul mare. Acela era un meci important şi simţeam că pot să ajut cu calităţile mele. Vorba aia, am multe meciuri în Europa. Nu am venit aici ca să mă bucur că stau în cantonament sau pe bancă” a spus Popa la finalul meciului de la Piteşti.

Afla mai multe despre: adi popafcsb 

viewscnt
Articole similare