Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Popa a semnat cu Academica Clinceni: "Mă simt bine, nerăbdător să încep să joc"

Adi Popa a semnat cu Academica Clinceni: "Mă simt bine, nerăbdător să încep să joc"

Fotbal

Comentarii

Atacantul Adrian Popa, care a evoluat ultima oară la FC Voluntari, a semnat un contract valabil până în vară cu Academica Clinceni, a anunţat gruparea ilfoveană.

Jucătorul de 32 de ani a mai evoluat la U Cluj, Concordia Chiajna, FCSB, Reading, Taawon şi Ludogoreţ.

"Mă simt bine, nerăbdător să încep să joc, pentru că de aceea am venit şi spre să o fac înt-un mod cât mai bun şi cât mai plăcut."

Întrebat de ce a ales Clinceniul, acesta a răspuns: "Proiectul de aici, faptul că şi în vară înainte de a merge la Voluntari, Poe cu care am fost şi coleg la Chiajna m-a dorit, dar nu s-a putut la vremea aceea. Faptul că foşti colegi de-ai mei din perioada în care am activat la FCSB, am câştigat trofee, sunt aici. Ambiţia de a juca din nou în play-off, de a avea continuitate,. pentru că am, am mai aşteptat în vară o ofertă din afară şi nu a venit şi am pierdut timp. Acum nu am mai vrut să repet acea greşeală şi să am continuitate."

Popa a fost de trei ori campion al României cu FCSB, campion al Bulgariei cu Ludogoreţ şi a cucerit de două ori Cupa României, o dată Cupa Bulgariei şi Supercupa României. El are 51 de meciuri în cupele europene şi 24 de partide pentru echipa naţională a României.

"Să joc cât mai bine, să îmi pun calităţile în slujba echipei. Să ajut echipa să obţină rezultate cât mai bune pentru că în acest mod mă voi ajuta şi pe mine. Odată ce am fost obişnuiţi să ne batem numai acolo sus, involuntar, din gena noastră tresare acest orgoliu de a ne bate sus şi să confirmăm valoarea pe care o avem şi pe acre am demonstrat-o. Atâta timp cât mă aflu în activitate şi nu sunt retras, mă voi gândi la echipa naţională Cu atât mai mult cu cîât voi avea evoluţii bune şi echipa va fi sus. Şi echipa este un factor important, cu cât echipa este mai sus şi merge mai bine, cu atât jucătorii au o cota mai bună." a mai spus acesta.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: adi popaacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare