Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Popa are un mesaj pentru FCSB după ce a încurcat-o în lupta la titlu: „Îmi pare rău, un meci în care am suferit”

Adi Popa are un mesaj pentru FCSB după ce a încurcat-o în lupta la titlu: „Îmi pare rău, un meci în care am suferit”

Superliga

Comentarii

Adi Popa (32 de ani) a obţinut un egal împotriva fostei sale echipe, FCSB, şi a reuşit să o încurce în lupta la titlul, scor 2-2.

FCSB şi Academica Clinceni s-au întâlnit în cadrul etapei a şaptea din play-off-ul Ligii 1, iar partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, după golurile marcate de către Olaru (min. 21) şi Tănase (min. 56), respectiv Cordea (min. 26) şi Raul Rusescu (min. 36).

Adi Popa, fostul jucător a lui FCSB, a vorbit despre partidă şi a avut un mesaj pentru contestatari.

„A fost un meci foarte greu, în care am suferit, mai ales pe final. Am întâlnit o echipă foarte bună, o echipă care se bate la titlu. Ne bucurăm că am obţinut un punct destul de greu. Am eliminat aceste suspiciuni care planau asupra noastră şi acuze care ni s-au adus, nefondate, bineînţeles, deoarece am demonstrat pe teren. Noi am fost dezamăgiţi după meciul cu CFR pentru că nu am reuşit să luăm şi cu ei puncte, pentru că noi în primul rând avem nişte acte adiţionale la locul 5 şi în primul rând muncim pentru noi şi pentru familiile noastre, nu pentru alţii.

„Nu ne putem da la o parte, acesta e fotbalul”

Cred că acum nu mai poate să spună nimeni în niciun studio, să pună la îndoială corectitudinea noastră. Mie personal îmi pare rău între ghilimele, pentru că am foarte mulţi amici aici, mi-aş fi dorit să ajungă pe primul loc, pentru că aveau o şansă bună, dar acesta e fotbalul, nu ne putem da la o parte şi nu putem să facem jocurile nimănui”, a declarat Adi Popa.

Afla mai multe despre: fcsbadi popaliga 1academica clinceni 

viewscnt
Articole similare