Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Popa, considerat de englezi cel mai prost transfer din istoria lui Reading. "Nicio pierdere"

Adi Popa, considerat de englezi cel mai prost transfer din istoria lui Reading. "Nicio pierdere"

Fotbal

Comentarii

Site-ul de casă al formaţiei de ligă secundă engleză - Championship, Reading, îl consideră pe românul Adrian Popa trept cel mai neinspirat transfer din istoria clubului.

Englezii de la "GetReading.co.uk" nu-şi amintesc cu prea drag de fostul internaţional român, Adrian Popa, rămas recent fără echipă şi în România. Aşa cum obişnuiesc în fiecare an, jurnaliştii şi fanii englezi alcătuiesc topuri şi analize, mai ales ale fotbaliştilor aduşi sau vânduţi relativ recent.

Când vine vorba de Adi Popa, englezii îl consideră drept cel mai prost transfer din istoria clubului.

"Aripa română a sfârşit prin a fi cel mai prost transfer realizat vreodată. În trei ani şi jumătate de contract cu Reading, a jucat doar 17 meciuri şi a fost împrumutat de trei ori. Verdict: întors în ţara sa natală, nu este nicio pierdere pentru Royals (n.r. - Reading)", a notat "GetReading.co.uk".

Adi Popa s-a transferat la Reading, actuala formaţie a lui George Puşcaş, în iarna anului 2017. Englezii au plătit celor de la FCSB 600.000 de euro. Din păcate pentru fotbalistul român, începutul a fost unul bun, iar continuarea a fost doar un episod de care nu-şi aduce aminte cu prea mare plăcere.

După doar un an, Adi Popa era împrumutat la Al Taawon în Arabia Saudită, timp de şase luni. La întoarcere, a început din nou bine, apoi s-a accidentat, iar schimbările din conducere l-au obligat din nou să plece de la Reading, tot împrumut , la Ludgoreţ Razgrad.

În vara lui 2019 se întorcea, din nou, la Reading, iar la doar o lună distanţă era împrumutat la FCSB. În această vară i-a expirat contractul cu Reading şi a semnat din postura de jucător liber de contract cu FC Voluntari. În această iarnă a rămas din nou liber de contact, însă zvonurile îl dau ca şi transferat la Academica Clinceni, alături de foştii colegi de la FCSB, Raul Rusescu, Florin Gardoş şi Cristi Tănase.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare