Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Popa, dat AFARĂ de la echipă! ŞOC pentru fotbalistul FCSB. Tensiuni după veste: "Antrenorul a sunat"

Adi Popa, dat AFARĂ de la echipă! ŞOC pentru fotbalistul FCSB. Tensiuni după veste: "Antrenorul a sunat"

Superliga

Comentarii

FCSB şi-a întărit lotul la începutul sezonului cu Adrian Popa, fotbalist care a cucerit trei titluri de campion în România. La 31 de ani, viitorului jucătorului în care Gigi Becali şi-a pus multe speranţe în acest sezon e incert, întrucât e doar împrumutat de la Reading.

  • 650.000 de euro este cota lui Adi Popa, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.
  • 2 goluri şi 2 pase decisive a reuşit Adi Popa în cele 17 meciuri jucate în acest sezon pentru FCSB.

Dezvăluiri despre plecarea lui Adrian Popa de la Reading. Cum a fost înlăturat

În 2017, Adrian Popa a fost vândut la Reading pentru 600.000 de euro, dar nu a fost om de bază în cei trei ani de contract. Fotbalistul care a avut performanţe importante atât în România, cât şi în Europa, în echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf, a fost împrumutat în mai multe rânduri la Al Taawon, Ludogoreţ şi FCSB. Cum contractul îi va expira în vara anului 2020, e de aşteptat ca şefii lui Reading să nu-i propună prelungirea înţelegerii. 

Mai mult, la începutul acestui sezon Adrian Popa a avut parte de un episod neplăcut. Actualul jucător al FCSB a făcut parte din grupul de şase jucători, care au fost anunţaţi că nu mai fac parte din planurile antrenorului Jose Gomes. Chiar antrenorul a fost cel care i-a anunţat să-şi găsească alte echipe, ori să se resemneze cu locul de la echipa secundă. 

Dezvăluirea a fost făcută de fundaşul lui Reading, Chris Gunter. Galezul a susţinut că a făcut parte dintre cei şase jucători pe care fostul antrenor a ales să nu se mai bazeze. Deşi ceilalţi şi-au găsit alte echipe, doar el şi Garath McCleary au acceptat retrogradarea la echipa secundă.

“A fost o perioadă dură. A fost o situaţie în care nu am mai fost pus şi probabil că nu voi mai fi. Am primit un telefon în vară din partea antrenorului şi ne-au spus că trebuie să plecăm. Apoi, am fost trimişi în alt vestiar.

S-a început cu şase dintre noi. Sam Smith a fost împrumutat, iar Adrian Popa a plecat în străinătate (n.r. – la FCSB). Doar eu şi Garath McCleary am mai rămas”, a povestit Chris Gunter într-un Q&A pentru New Era. 

Totuşi, cei doi au fost recompensaţi, după plecarea lui Jose Gomes şi au fost aduşi înapoi la prima echipă. 

Adi Popa, situaţie dificilă şi la FCSB 

"Motoreta" se află în ultimele luni de contract cu FCSB şi urmează să revină la Reading, unde îi expiră contractul în vară. După ce a avut parte de un episod neplăcut în Bucureşti, unde a fost jefuit, Adi Popa a mai primit o veste rea. 

Gigi Becali a ales să-l treacă pe lista jucătorilor băgaţi în şomaj tehnic, alături de Cristian Bălgrădean, Bogdan Planic, Marko Momcilovic, Alexandru Stan şi Harlem Gnohere.

Transferat în iarna lui 2017 de la FCSB, în schimbul sumei de 600 de mii de euro, Adi Popa a prins doar 17 meciuri la Reading şi a marcat un singur gol.

 

 

 

Afla mai multe despre: adrian popaadi popafcsbgigi becalitransferuri fcsbfcsb transfergigi becali transferuriadi popa readingreading 

viewscnt
Articole similare