Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Popa, dezamăgit de comentariile lui Gigi Becali şi MM Stoica: ”Nu mi se pare normal să arunce cu noroi în fotbalişti care au făcut istorie”

Adi Popa, dezamăgit de comentariile lui Gigi Becali şi MM Stoica: ”Nu mi se pare normal să arunce cu noroi în fotbalişti care au făcut istorie”

Fotbal intern

Comentarii

Adi Popa a discutat recent despre acuzaţiile şi atacurile lansate la adresa foştilor jucători ”roş-albaştri” de la Clinceni, în urma egalului ilfovenilor cu FCSB, 2-2.

Adi Popa nu îi iartă pe Gigi Becali şi MM Stoica. Jucătorul care a reprezentat FCSB-ul de 230 de ori a fost deranjat de comentariile făcute de conducerea roş-albaştrilor, care îi ataca pe el şi Rusescu după egalul cu Clinceni.

Adi Popa, dezamăgit de comentariile lui Gigi Becali şi MM Stoica

Fostul jucător al lui Becali a fost dezamăgit de comentariile latifundiarului, care pare să fi uitat contribuţia lui Popa la echipa sa. ”Motoreta” a spus că i-au picat rău acuzaţiile făcute, având în vedere că jucătorul Academicii doar încerca să îşi facă meseria.

”Dacă o luăm cronologic, prima dată i-am încurcat pe Craiova. Şi cu FCSB noi am jucat, ne-am făcut treaba. Dacă ar fi câştigat acel meci, ar fi trecut pe primul loc. Au avut 1-0, au avut meciul în mână.

Nu este vina noastră că suntem profesionişti şi ne facem treaba. Nu mi s-a părut normal ca persoane din conducere să arunce în noroi în fotbalişti care au făcut istorie. Nu dau nume, se ştiu. Dar nu este normal să arunci cu noroi ca să îţi ascunzi mizeria sub preş.

Îmi pare rău că nu ne-au bătut pentru că îmi doream să ia campionatul. Dar ce să fac? Nu pot să îmi iau mingea şi să îmi dau autogol. Aşa am reuşit în carieră, respectându-mi meseria”, a declarat Adi Popa, pentru Look Sport.

Afla mai multe despre: liga 1play-off liga 1academica clincenifcsbclinceni fcsbadi popa 

viewscnt
Articole similare