Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Popa, din nou în graţiile lui Vintilă la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: "Nu ştiu dacă o să joace, dar o să fie la antrenament"

Adi Popa, din nou în graţiile lui Vintilă la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: "Nu ştiu dacă o să joace, dar o să fie la antrenament"

FCSB

Comentarii

Adi Popa (31 de ani) revine în lotul FCSB pentru meciul cu CFR Cluj, derby-ul primei etape a Ligii 1 din 2020. Gigi Becali (61 de ani) a făcut anunţul înainte de partida din Gruia şi a spus că Bogdan Vintilă (47 de ani) va conta pe serviciile sale. "Motoretă" n-a prins echipa în finalul de 2019 şi a fost la un pas să nu facă deplasarea în cantonamentul din Spania cu FCSB.

Popa a jucat doar 14 minute în ultimele două meciuri din Liga 1 pentru FCSB, în 2019, şi aşteptat o ofertă de a pleca, dar aceasta nu a mai venit. Deşi a fost la un pas să nu facă deplasarea în cantonament cu FCSB, fotbalistul s-a pregătit alături de ceilalţi elevi ai lui Bogdan Vintilă şi se pare că acum antrenorul se va baza din nou pe el.

"Adi Popa vociferează foarte mult în vestiar şi la antrenamente, ceea ce îi deranjează pe unii jucători. Nu e obraznic cu mine, e băiat în regulă, dar are gura mare. Am vorbit cu el şi o să se antreneze iarăşi cu prima echipă. Nu ştiu dacă o să joace, dar o să fie la antrenament", a spus Gigi Becali, conform Fanatik.

CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, 2 februarie, în direct la Telekom Sport 1, de la ora 20:00.

Adi Popa a jucat doar 530 de minute în 11 partide la FCSB în toate competiţiile acestui seszon, a marcat de două ori şi a livrat o pasă de gol.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Adi Popa, conform site-ului de specialitate tranfermarkt.com

Afla mai multe despre: adi popafcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare