Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Popa învârte cuţitul în rana FCSB-ului: "De ce e surpriză? Nu a fost un meci special". Florin Gardoş a trăit diferit partida

Adi Popa învârte cuţitul în rana FCSB-ului: "De ce e surpriză? Nu a fost un meci special". Florin Gardoş a trăit diferit partida

FCSB

Comentarii

Fotbaliştii Academicii Clinceni, Adi Popa şi Florin Gardoş, au oferit prima reacţie după ce şi-au învins fosta echipă, FCSB.

VIDEO | FCSB - Academica Clinceni 0-1

FCSB, lider în clasament, a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I. Academica este pe locul cinci în clasamentul primului eşalon.

"De ce e surpriză? Ne aflăm pe locul al cincilea, eram acolo sus. Am venit să jucăm fotbal, am luat trei puncte. Era echipa mai valoroasă, cu un buget mai mare, dar fotbalul e cu mingea rotundă, e 11 la 11. Prin disciplină, dăruire, atitudine şi toate cele, am reuşit să luăm trei puncte.

Eu sunt acelaşi jucător la orice echipă aş evolua. Eu mereu dau 100%. Nu a fost un meci special. Am obţinut opt trofee la clubul ăsta, de ce să fie special meciul ăsta?", a declarat Adi Popa, la finalul partidei. 

În schimb, pentru Florin Gardoş a fost un meci special, iar revenirea pe Arena Naţională l-a făcut nostalgic: "Am mai făcut meciuri foarte bune, dar uite că astăzi am reuşit să profităm şi să câştigăm. I-am studiat bine, am ştiut care sunt minusurile lor, care sunt plusurile lor, şi cred că defensiv am făcut un meci foarte bun. E prima dată când joc împotriva lor, am bătut echipa de pe primul loc şi sunt mândru de asta. A fost deosebit pentru mine să joc pe Arena Naţională şi da, am devenit puţin melancolic. Acum, în timp ce povestesc, mi se face pielea de găină. Îmi amintesc de meciul cu Ajax, de faptul că am cântat cu suporterii de la Peluza Nord, am amintiri frumoase", a spus fostul fundaş central al FCSB-ului. 

Afla mai multe despre: adi popafcsbacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare