Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Vasile după eliminarea timpurie a României de la Campionatul European de handbal: "Din păcate avem prea puţine reuşite"

Adi Vasile după eliminarea timpurie a României de la Campionatul European de handbal: "Din păcate avem prea puţine reuşite"

Sporturi

Comentarii

România este învinsă la 5 goluri de Croaţia. În urma acestui rezultat am pierdut orice şansă de a ne califica în semifinale şi avem nevoie de victorie în următoarele două partide, cu Ungaria şi Olanda pentru a spera că vom juca pentru locul 5.

Tehnicianul celor de la CSM Bucureşti consideră că au fost probleme mari pe mai multe posturi, iar poarta a fost singurul compartiment care s-a descurcat bine joi seara.

Ne-am obişnuit după grupe să avem parade în poartă şi un procentaj foarte ridicat. Statistica ne situează în top. Dar nu avem în fiecare meci asta, astăzi s-a văzut. Mai degrabă dacă ne referim la faza defensivă şi la centrul apărării, care azi nu a fost prea bun. În atac, România mi s-a părut că este obosită, nu a avut tonus să ducă faza a doua. Ne-am bazat pe atacul poziţional, unde ne lipsesc foarte multe lucruri, facem greşeli neforţate foarte multe. Din păcate avem prea puţine reuşite, iar echipa adversă marchează goluri uşoare, ne stresăm, nu facem faţă presiunii. Acesta a fost un meci greu, nu am mai jucat din 3 în 3 zile, asta a venit cu modificări fiziologie. Este nevoie de experinţă ca să gestionăm. O să vedeţi! Cu Ungaria vom juca mai bine”, a spus Vasile, la Look Sport.

România are 3 înfrângeri şi o singură victorie la acest Campionat European, una dintre cele mai slabe performanţe ale naţionalei de handbal feminine din ultimele decenii. România mai are de jucat cu Ungaria şi Olanda.

Articol postat de ANDREI BADEA

 

Afla mai multe despre: romania handbal 

viewscnt
Articole similare