Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Vasile fericit după remiza cu finalista Ligii de anul trecut. Ce l-a nemulţumit pe tehnicianul CSM-ului

Adi Vasile fericit după remiza cu finalista Ligii de anul trecut. Ce l-a nemulţumit pe tehnicianul CSM-ului

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a remizat, vineri, pe teren propriu, cu formaţia rusă Rostov Don, scor 23-23 (13-14), în cea de-a doua partidă din Grupa B a Ligii Campionilor.

Cristina Neagu şi-a încurajat coechipierele din tribună, nefiind încă refăcută pentru a reveni pe teren. Antrenorul CSM-ului, Adrian Vasile s-a declarat mulţumit de rezultatul final al partidei cu Rostov şi a subliniat ajutorul oferit de publicul bucureştean: ”Aşa cum spuneam, a fost un meci în care toată lumea a trebuit să-şi pună toate cunoştinţele tactice pe teren. A fost mai uşor datorită unei săli impresionante. Egalul este bun pentru ambele echipe. Atât timp cât am fost în defensivă poziţional, am fost foarte mulţumit. M-a nemulţumit că am luat câteva goluri pe repunere, iar acesta ar trebui corectate pe viitor şi sunt sigur că vom putea face asta” a spus Adrian Vasile.

Noul tehnician al CSM-ului este convins că potenţialul maxim al echipei va fi vizibil odată cu trecerea timpului, abia de la anul: ”Nicio echipă nu poate arăta maximul în acest moment al sezonului. Probabil că vom reuşi să atingem acest nivel la anul, şi adevărul este că atunci va conta. Urmează un meci care pare mai uşor, pentru că Rostov şi Esbjerg sunt foarte puternice, dar va trebui să tratăm serios partida” a mai spus Adrian Vasile, antrenor al echipei CSM Bucureşti.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Lekici, 8 goluri, Omoregie - 4, pentru CSM, respectiv Viahireva, 12 reuşite, pentru Rostov.

Cealaltă partidă a grupei se va juca sâmbătă, între MKS Lublin şi Team Esbjerg.

Afla mai multe despre: csm bucureştiadi vasile 

viewscnt
Articole similare