Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Vasile, supărat după înfrângerea suferită de CSM Bucureşti! "Asta a fost discuţia de la pauză". Ce a spus despre postul de antrenor al României

Adi Vasile, supărat după înfrângerea suferită de CSM Bucureşti! "Asta a fost discuţia de la pauză". Ce a spus despre postul de antrenor al României

Handbal

Comentarii

Antrenorul Adi Vasile a oferit o primă reacţie, după ce CSM Bucureşti a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de formaţia norvegiană Vipers Kristiansand, scor 29-22 (14-9), într-un meci contând pentru etapa a XI-a din grupa A a Ligii Campionilor.

VIDEO | CSM Bucureşti - Vipers 22-29, pe Telekom Sport

"E un meci în care am suferit mult, care cred că lasă urme şi sper să se întâmple asta, pentru că un om rănit va fi mai puternic. Numeric stăm slab, avem jucătoare accidentate. Ele fac un efort fantastic, chiar dacă pe tabelă nu se vede. Le-am spus că am suferit, suferim, dar contează cum vom gestiona zilele, ca în aprilie şi mai să stăm bine. Vorbim mult, analizăm. Nu cred că e bine să abuzezi de lucruri şi trebuie să încerci să fii prezent în moment. 

Mă nemulţumeşte... E evident că suntem limitate fizic, mai ales în faţa unei astfel de echipe. Alegem să ne conservăm o energie pentru tot meciul, în loc s-o folosim pe faza de apărare. Asta a fost discuţia de la pauză. Are legătură cu modul în care fiecare dintre noi acţionăm ca grup în teren. Evident că sunt conştiente, avem valoare în lot. În repriza a doua am încercat să remediem dintre lucruri, dar, repet, în noiembrie am spus că nimic nu e câştigat. Până la final, nimic nu e pierdut. Nu ştiu dacă vor pleca. Contează liniştea din afara terenului. Cred că am compensat multe lipsuri. Avem o perioadă grea, să aducem un 10% în plus de acasă", a declarat Adi Vasile pentru Telekom Sport. 

Adi Vasile va fi noul selecţioner al României, informaţie anunţată în exclusivitate de Telekomsport.ro. În acest moment, se discută dacă noul antrenor al naţionalei va rămâne şi la echipa de club: "Marţi veţi afla răspunsul ăsta. Pentru mine a fost o mare onoare să fiu propus pentru funcţia de selecţioner. E cea mai mare onoare a vieţii mele. Am un contract cu CSM Bucureşti, avem un plan şi vom vedea cum se va schimba viaţa. Vom vedea", a mai spus antrenorul lui CSM Bucureşti.  

În urma rezultatului, CSM Bucureşti se menţine temporar pe locul 2 în grupa A, cu 11 puncte. Lider este Rostov-Don, care a învins, tot sâmbătă, pe SG BBM Bietigheim, cu 27-21, şi are 15 puncte. Tot sâmbătă, FTC Budapesta - Team Esbjerg, scor 24-28.

Vipers urcă pe locul 4, cu 10 puncte, şi are cinci partide mai puţin disputate din motive pandemice, care au condus la amânări de meciuri.

 

Afla mai multe despre: csm bucurestiadi vasile 

viewscnt
Articole similare