Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adidas a retras mai multe articolelor de înot, după ce celebrele dungi se desprindeau neaşteptat

Adidas a retras mai multe articolelor de înot, după ce celebrele dungi se desprindeau neaşteptat

Diverse

Comentarii

adidas anunţă retragerea voluntară a articolelor de înot pentru copii din gama Infinitex 3-Stripe. Produsele afectate pot fi returnate în magazinele adidas sau la distribuitorii autorizaţi, de unde au fost cumpărate, pentru rambursarea integrală a preţului plătit.

“Se recomandă cu tărie încetarea imediată a utilizării acestor produse de către copiii cu vârsta de până la 14 ani inclusiv”, se arată într-un comunicat. Compania de echipament sportiv a primit sesizări de la clienţi privind cele 3 dungi de pe produsele din gama Infinitex®, care se pot desprinde în mod neaşteptat atunci când intră în contact cu apa. 

"Ca măsură de precauţie, retragem toate articolele pentru înot afectate purtate de copiii cu vârsta de până la 14 ani inclusiv. Siguranţa clienţilor noştri este prioritatea noastră cea mai mare. Continuăm să fim dedicaţi în ceea ce priveşte calitatea produselor noastre şi ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri pe care acest aviz de siguranţă le poate provoca consumatorilor", a declarat Harald Habermann, Vice President Product Operations, Advanced Creation în cadrul adidas.

Afla mai multe despre: adidasinotdecizieretragere 

viewscnt
Articole similare